Ecolab har fått certifieringen Great Place to Work® i 25 länder i Europa!

Över 4 000 av Ecolabs medarbetare runt om i Europa deltog i den senaste Great Place to Work®-undersökningen för att berätta om sina erfarenheter av att arbeta på Ecolab. Här är några saker de belyste:

18 juli 2024

EN INKLUDERANDE OCH STÖTTANDE ARBETSPLATS:

80 % av deltagarna sa att de kan vara sig själva och att de kan lita på och stöttar varandra. Katharina Reiche, Territory Manager i Tyskland, förklarar: ”Vi kombinerar frihet, individualitet, professionalitet och glädje. På Ecolab presterar vi bäst när vi kan ta oss an våra uppgifter på ett kreativt och självständigt sätt.”

89 % av deltagarna upplevde att ledningen uppmuntrar inkluderande handlingar och motverkar diskriminering. Katie Potter, som arbetar som Collections Manager i Storbritannien och har varit anställd på Ecolab i sex år, tillägger: ”Vi stärker våra medarbetare genom att skapa en känsla av tillhörighet och en kultur som främjar mångfald, jämställdhet och inkludering.”

”Vi är en fantastisk arbetsplats eftersom vi förstår hur lagarbete går till. Under mina fyra år på Ecolab har jag lärt mig att vi gör större skillnad tillsammans!” säger Agustina Cheves, Marketing Manager i Spanien.

 

ETT TEAM SOM FÖRENAS AV EN TYDLIG MÅLSÄTTNING:

Joachim Burger, VP HR för Ecolab Europa, kommenterar: ”Jag är otroligt stolt över den här certifieringen. Den representerar verkligen vår kultur och de talangfyllda människor som arbetar här och gör skillnad.”

Cynthia Boachie-Tuffour, en kundtjänstmedarbetare med bas i Tyskland, kommenterar: ”Vi arbetar med anställda med alla erfarenhetsnivåer och bakgrunder för att uppnå mål som går längre än bara lönsamhet, till exempel vattenskydd.”

”Vi vet att vårt dagliga arbete bidrar till att öka effektiviteten och hållbarheten i kundernas verksamheter och detta sporrar oss att alltid göra vårt bästa!” förklarar Gabriele Cipollone, District Representative i Italien.

 
An image of an associate and a blue background

EN ARBETSPLATS SOM MAN GÄRNA REKOMMENDERAR:

Sammantaget sa 80 % av deltagarna i Europa att Ecolab är en jättebra arbetsplats.
David Fazekas, Lead Customer Service Manager i Ungern, tillägger: ”Ecolab bryr sig inte bara om framtiden för vår planet utan även framtiden för medarbetarna.”

Att arbeta på Ecolab innebär inte bara att bidra till ett företag som har global inverkan – det innebär även att bli en del av ett team som är fast beslutet att erbjuda en fantastisk arbetsplats för alla.

Ecolab har nu certifieringen Great Place to Work® i 25 länder i Europa* och i över hälften av dessa länder har tillfredsställelsebetygen ökat sedan förra undersökningen. 

Ackrediteringsprocessen är baserad på direkt återkoppling från medarbetare som lämnas i form av en heltäckande och anonym undersökning om arbetsplatsupplevelsen.
Du hittar mer information om karriärmöjligheter på Ecolab på vår dedikerade webbplats.

* * Ecolab har fått certifieringen i följande länder: Österrike, Belgien, Kroatien, Tjeckien, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Kazakstan, Lettland, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien, Slovenien, Slovakien, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien.

 

Liknande nyheter