Din verksamhet i trygga händer

Våra produkter och lösningar används för att tvätta 40 händer varje år, vilket skyddar mot smittspridning och livsmedelsburna sjukdomar.

Vår målsättning att göra världen renare, säkrare och friskare med hjälp av skräddarsydda tjänster och innovativa lösningar har aldrig varit mer relevant. Den globala omfattningen på pandemin saknar motstycke och har lett till utmaningar för såväl ekonomin som folkhälsan. 

När aktiviteter återupptas runt om i Europa finns förväntningar på förbättrad hygien, och både personal och konsumenter räknar allt oftare med att de organisationer de kommer i kontakt med ska skydda dem när livet återgår till det normala. En McKinsey-undersökning bland konsumenter i 42 länder visade att den näst viktigaste faktorn för att få konsumenter att återgå till samma beteenden som före pandemin – efter det att sjukvårdsmyndigheter har bedömt att det är säkert – är att restauranger, butiker och andra inomhusmiljöer vidtar säkerhetsåtgärder.  

Sedan covid 19-pandemins början har vi ökat vår tillverkningskapacitet rejält för att se till att rätt produkter är tillgängliga på platserna där de behövs mest.

När du samarbetar med Ecolab är din verksamhet i trygga händer. Vi har ett holistiskt synsätt och tillhandahåller hållbara lösningar och produkter som uppfyller kraven för att användas inom vården.

Ett holistiskt synsätt

Vi erbjuder en komplett hygienlösning som hjälper kunder i olika branscher att driva sin verksamhet på ett säkert sätt samtidigt som de ökar sin operativa effektivitet.

För personalen har striktare säkerhetsföreskrifter, exempelvis för handtvättsrutiner, snabbt blivit det normala och detta är någonting man numera förväntar sig. Våra personhygienprodukter kompletterar vårt holistiska sätt att se på hygien, där vi kombinerar service med expertkunskaper för att erbjuda effektiva lösningar för allt från handsprit till ytdesinficeringsmedel och dekontaminering av lokaler.  

Vårdklassade produkter

Vi upprätthåller de hygienstandarder som krävs inom sjukvården för att öka tilliten, stärka konsumenternas förtroende och skydda personalen.

Tusentals vårdanställda på hundratals sjukhus runt om i Europa förlitar sig på våra produkter vid omhändertagandet av svårt sjuka patienter. Våra sjukvårdsklassade handspritprodukter är högeffektiva mot såväl bakterier som virus och både desinficerar snabbare och är mildare mot händerna än andra produkter. Våra expertkunskaper och erfarenheter från sjukvårdsbranschen innebär att vi eftersträvar samma höga standard inom andra branscher.

Handdesinfektionsmedel
som är effektiva mot COVID-19

16 kg canister Manodes GP hand sanitizer

Handrengöringsmedel som rekommenderas av WHO 

 Manodes GP är ett flytande handdesinfektionsmedel som utformats i enlighet med världshälsoorganisationens (WHO) rekommendationer. Manodes GP kan användas för alla områden utom patientvård och omhändertagande på vårdinrättningar.

Canister Skinman Soft Protect FF Hand Sanitizer

Fullt virusdödande, flytande handdesinfektionsmedel

Skinman™ Soft Protect FF är ett fullt virusdödande, flytande handdesinfektionsmedel som innehåller E-vitamin, glycerin och pantenol. Skinman™ Soft Protect FF erbjuder en komplett lösning för handdesinfektion på alla områden på ett sjukhus.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 

Dermados Station Touchfree for safe application of hand disinfectants in highly frequented areas

Beröringsfri handhygienstation

Den fristående enheten Dermados Station Touchfree garanterar maximal handhygien genom att erbjuda säker applicering av handdesinfektionsmedel på områden med mycket fottrafik. Placera den där den behövs – ingen väggmontering eller kabeldragning krävs.

Ytrengöring och -desinficering

Nurse cleaning operating room with Ecolab Wipe

Rengörings- och desinficeringsservetter som passar din vårdinrättning

Rätt desinficeringsmedel som uppfyller de senaste kraven, är effektivt mot ett stort antal olika patogener och enkelt att använda kommer att hjälpa dig att upprätthålla och öka efterlevnadsnivån.

I vårt produktsortiment hittar du lättanvända, desinficerande engångsservetter för rengöring och desinfektion av allmänna arbetsytor på vårdinrättningar och medicinsk utrustning (där CE-märkning finns). 

Chef with our KitchenPro Oxy Wipes

Desinficeringsservetter som är redo att användas och innehåller en innovativ H202-formel 

KitchenPro Oxy Wipes S är lättanvända och bruksfärdiga desinficeringsservetter med extra rengöringsförmåga. Den doftfria sammansättningen är särskilt utformad för att passa många olika ytor och certifierad som säker att använda vid indirekt livsmedelsberedning och i bearbetningsmiljöer.

DrySan Oxy 19kg canister

Desinficerings- och rengöringsmedel för torra produktionsmiljöer

DrySan™ Oxy är särskilt framtaget för livsmedels- och dryckesindustrin. Det är en produkt som rengör och desinfekterar utan krav på sköljning - redo att användas direkt.

Alcohol-based surface disinfectant for the food industry

Alkoholbaserat ytdesinficeringsmedel för livsmedelsbranschen

P3-alcodes är ett snabbverkande desinfektionsmedel som är verksamt mot bakterier, jäst och svampar (enligt EN 1276, EN1650, EN 13697) och avsett för användning på ytor inom livsmedels- och dryckesbranschen, både beredningsytor och andra ytor.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Relaterade nyheter och ytterligare information

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade nyhetssidor hittades.

Ecolab COVID-19 Procedures, Guidelines and Educational Resources

Ecolabs vägledning om det nya coronaviruset (COVID-19)

Branschspecifika resurser och information

Prata med ditt Ecolab-team för att ta reda på vilka desinficeringsprodukter och efterlevnadsutbildningar som är tillgängliga för ditt företag. Få tillgång till branschspecifik expertis, resurser och information och registrera dig så att du kan hålla dig uppdaterad med den senaste informationen om COVID-19.

Mer