Hjälper Hilton att minimera sitt miljöavtryck

waterdropicon

INSIKT

Hilton är världsledande inom hotell och hållbarhet med fler än 5 700 fastigheter i 113 länder. 2018 lanserade Hilton sina nya Travel with Purpose 2030-mål i syfte att främja positiva sociala och miljömässiga förändringar på global nivå.

Målet med programmet är att föra hållbara resor framåt globalt och bidra till FN:s mål för hållbar utveckling på ett betydelsefullt sätt. Senast 2030 planerar Hilton att halvera sitt miljöavtryck genom att göra följande:

  • minska intensiteten i vattenförbrukningen med 50 procent
  • minska avfall med 50 procent
  • minska koldioxidutsläpp med 61 procent.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

Ecolab har samarbetat med Hilton-fastigheter runt om i världen på många olika sätt för att tillsammans främja hållbara besparingar och samtidigt förbättra resultat och säkerställa nöjda kunder.

Hilton har även åstadkommit markanta hållbarhetsbesparingar genom global användning av Ecolabs teknik, däribland:

  • SMARTPOWER™ – ett maskindiskprogram som kombinerar innovativ kemi med insikter som man kan agera på och personlig service för att leverera rena produkter samtidigt som man minskar vatten- och energiförbrukning och sänker kostnaderna.
  • Aquanomic™ – tvättprogram i låg temperatur, vilket ger kvalitetsresultat vid lägre tvättemperaturer, gör textilierna vita och utökar livslängden för linneprodukter samtidigt som man sparar vatten och energi.

Dessa program i kombination med andra lösningar hjälper Hilton att driva på utvecklingen mot att nå sina ambitiösa hållbarhetsmål i Travel with Purpose 2030.

Visa alla historier