Abstract. Navigational Compass, Business, Direction, Strategy

Maximera maskinprestandan med Navigator™ och Yankees driftövervakning

Se hur Nalco Waters Navigator™-teknik och Yankees driftövervakning hjälper en kund i pappersbranschen att öka maskinhastigheten, upprullningstakten och drifttiden.

Inblick

En nordamerikansk kund i toalett- och hushållspappersbranschen kontaktade Nalco Water för att få hjälp med att öka produktionstakten hos en konventionell maskin som producerade 100 ton per dag. Nalco Waters experter valde en lösning ur vårt robusta utbud av lim, modifieringsmedel och separationsmedel som ger toalett- och hushållspapperstillverkare produkterna de behöver för att nå sina prestandamål. 

Innovation

Nalco Waters fält- och teknikexperter kan anpassa vårt robusta sortiment efter behoven hos enskilda kunder. För den nordamerikanska kunden som ville öka produktionstakten hos en maskin valde vi Navigator 64807-lim och kombinerade det med modifieringsämnet 64601 PLUS. När det här sortimentet kombineras med expertkunskaper och digitala lösningar som Yankees driftövervakning ökar såväl produktiviteten som produktkvaliteten och personalsäkerheten. 

Resultat

Genom att införa Navigator 64807-limmet och modifieringsämnet 64601 PLUS tillsammans med Yankees driftövervakning lyckades vi öka maskinens hastighet med 6 % och upprullningstakten med 2,6 %, vilket gav en produktionsvinst på 1,4 miljoner USD. Förutom att maskinen fungerade bättre på grund av bättre överföring och ökad stabilitet lyckades vi även upprätthålla skärförmågan och lösa ett problem med felaktig produktpåfyllning, vilket förbättrade arkprofilen vid högre hastigheter. Lägre dammbildning och brandrisk bidrog dessutom till att skydda pappersanläggningens personal. 

eROI by Ecolab logo

Årlig besparing

  • Productivity eROI icon

    Produktivitet
    6 %*

    högre maskinhastighet

    2,6 %*

    högre upprullningstakt

  • eROI Health Icon

    Personalskydd
    lägre dammängd och brandrisk*

  • > 1 400 000 USD
    Totalt levererat värde

*Information tillhandahållen av kunden

iStock_000006162818_XXXLarge.jpg

Berörd teknik

Yankees driftövervakning

Yankees driftövervakning ger mer djupgående insikter om de viktigaste maskintillgångarna. Utbudet innehåller både hård- och mjukvara som bevakar kräppning och knivrengöring samt ger insikter som hjälper operatören att fatta välgrundade beslut. Med Yankees driftövervakning kan kunderna bevaka kräppning och knivrengöring, upptäcka störningar och öka beläggningseffektiviteten. 


Framgångshistorier inom papper och pappersmassa

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade berättelser hittades