Vi främjar pålitlig, ren energi med Exelon Generation

Inblick

Från hela industrier till individer – ström är avgörande för vårt vardagsliv. Som ledande inom energiproduktion strävar Exelon Generation efter att producera säker och tillförlitlig energi. Exelon Generation är även ledande inom kolfria kärnkraftverk i USA. Miljöansvar är ett av företagets kärnvärden, och genom att hantera sin miljöpåverkan på ett framgångsrikt sätt stärker företaget sina relationer till både kunderna och samhället. Exelon Generation har inlett ett samarbete med Nalco Water för att förbättra sin övervakning och behandling av både utrustning och vatten, för att kunna tillhandahålla säker, ren, billig energi, samtidigt som man skyddar miljön.

Innovation

För att fungera ännu mer tillförlitligt och effektivt använder Exelon Generation en uppsättning av Nalco Waters mest avancerade tekniker. Teamen arbetar sida vid sida för att uppnå positiva resultat – från innovativ kemi, som Nalco Waters klordioxidprogram Purate™ som desinficerar och behandlar nedkylningsvatten, till 3D TRASAR™ -tekniken som erbjuder övervakning och kontroll av den kemiska prestandan dygnet runt. För att säkerställa att eventuella förändringar och risker identifieras och åtgärdas i ett tidigt skede har Exelon Generation implementerat OMNI™ Condenser Analytics-programmet, som kontinuerligt jämför aktuell prestanda med avsedd prestanda och proaktivt söker efter potentiella problem.

Effekt

Med hjälp av expertis och teknik på plats hjälpte Nalco Water Exelon Generation att minska sin vattenförbrukning, minimera kemikalieförbrukningen och reducera avfallsmängden, vilket minskade deras totala miljöpåverkan samtidigt som de kunde fortsätta erbjuda sina kunder och samhället tillförlitlig, effektiv och ren energi.

Exelon case studies eROI savings

Lösningar i fokus

  • 3D TRASAR™-teknik
  • Purate™-tekniken
  • OMNI™-programmet
  • Expertis på plats