Det här samarbetet är ett komplett paket

waterdropicon

INSIKT

Uppgången inom e-handel och leveranstjänster i kombination med att konsumenter efterfrågar förpackningsmaterial som tillverkas på ett etiskt och ansvarsfullt sätt har haft en stor inverkan på förpackningsbranschen. Det är viktigare att någonsin att tillverka kvalitetsförpackingar, men tillverkarna måste göra det samtidigt som de minimerar sin miljöpåverkan.
ecolabservicetruckicon

INNOVATION

För att nå båda dessa mål vände sig en av världens största tillverkare av papper och förpackningar till sin långvariga partner Nalco Water, som är ett Ecolab-företag.

Genom experttjänster och fokus på att förbättra processer och kvalitet har Nalco Water hjälpt företaget att åstadkomma processoptimeringar och hållbarhetsbesparingar inom allt från blekning och tvättvattensprocesser till att förbättra tillgångarnas livslängd, pålitlighet och kvalitet.

2018 identifierade Nalco Water en möjlighet att hjälpa företaget att förbättra vattenförbrukningen för en turbinkondensor på en fabrik i USA på ett effektivt sätt. Denna turbin genererar nästan all elektricitet till anläggningen och är avgörande för den övergripande papperstillverkningsprocessen. Nalco Water implementerade vattenhanteringstekniken 3D TRASAR™ för att hjälpa turbinkondensorn att fungera mer effektivt. Detta fick två resultat – det optimerade produktionen och ledde till stora vattenbesparingar. Nalco Water hjälpte företaget att spara 132 miljoner gallon vatten per år.
Visa alla historier

Liknande berättelser

Besökare som läste den här historien läste även

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.