Grundläggande utbildning för tvättproffs (engelska)

PRESENTATÖR: Frank Everts

PLATS: Ecolab Deutschland GmbH, Monheim am Rhein, Tyskland

För att hjälpa professionella textilvårdföretag att möta utmaningarna med föränderliga marknadsförhållanden erbjuder Ecolab utbildning för tvättproffs. Under den GRUNDLÄGGANDE tvättutbildningen (erbjuds på engelska och tyska) fokuserar vi på professionell tvätt och diskuterar ämnen som vatten, hygien, tvättmaskiner, textilier, tvättmedel, deras användningsområden och mer. Modulerna är utformade för att ge kommersiella tvättproffs viktiga förmågor och branschkunskaper och har anpassats för att passa alla nivåer av yrkeserfarenhet.

FPO 550x310

EVENTINFORMATION

Under denna 3 dagar långa utbildning om professionell tvätt fokuserar vi på följande ämnen:

• Hygien
• Säkerhet
• Tvättmedel och deras användningsområden
• Vatten
• Tvättmaskiner
• Textilier
• Tvättprocesser
• Doseringssystem
• Hantering av skadade textilier
• Vatten- och energihantering
• Produkt- och programinformation

Kursen är utformad för 8–20 deltagare och täcker de viktigaste ämnena för medarbetare som precis har inlett sina karriärer på tvätteriet eller som redan har erfarenhet.

Paketet omfattar 3 dagars intensiv professionell tvättutbildning, allt utbildningsmaterial för alla ämnen, 3 nätter på ett medelklasshotell i Monheim am Rhein, inklusive frukost och mötesplats på kvällen.

Pris: 1395 euro (exkl. moms)

PLATSINFORMATION

Ecolab Deutschland GmbH Monheim am Rhein (mellan Düsseldorf och Köln)

Individuell ankomst på söndag kväll den 22 mars. En lättare middag kan serveras på hotellet mellan klockan 7 och 9 på kvällen vid begäran.

 

FPO 550x310

Om läraren

Frank Everts började på Ecolab Textile Care Division som Territory Manager och blev snabbt befordrad till Service Technician. Han skaffade sig mycket erfarenhet inom tvätteridrift genom att arbeta sida vid sida med chefer och driftansvariga på olika tvätterier. Nästa steg i karriären, som Manager of Technical Services, öppnade dörren för arbete med kunder i hela Europa, men även i Asien och Mellanöstern. Tack vare Franks stora erfarenhet i textilvårdsbranschen passar hans utbildningsstil alla erfarenhetsnivåer – dessutom är den jordnära och mycket praktisk.

Privat är hans motto: ”Om det finns ett problem så försök lösa det. Om du inte kan lösa det så låt det inte bli ett problem.” Frank springer regelbundet, vilket ger honom mycket energi. På sommaren gillar han att åka på långa cykelturer med vänner under helgen, vilket också är väldigt roligt. Frank spelar i ett lokalt sambaband, ”det bästa – och enda – i Dormagen, mellan Düsseldorf och Köln på vänster sida av Rhen-floden”, lägger han till.

Kontakta Frank direkt (frank.everts@ecolab.com) om du har särskilda utbildningsbehov.