EMS World Expo

Ständig anpassning. Ständigt förberedd.

PLATS: Georgia World Congress Center, monter 629

Precis som du anpassar sig EMS World Expo löpande för att säkerställa att du alltid är redo att göra ditt jobb. Oavsett format kan du räkna med att EMS World Expo är redo att ge dig den toppmoderna utbildning du behöver för att prestera på topp. Besök Ecolab i monter 629 under EMS World i Atlanta och ta en närmare titt på dekontamineringssystemet Bioquell BQ-EMS för ambulanser under det största EMS-dedikerade evenemanget i världen.

 

EMS Logo: EMS professionals are always adapting to meet the needs of their patients

Ständig anpassning. Ständigt förberedd.

Från pandemier till naturkatastrofer och allt däremellan – ESM-proffs anpassar sig alltid för att möta sina patienters behov. Precis som du anpassar sig EMS World Expo löpande för att säkerställa att du alltid är redo att göra ditt jobb. Oavsett format kan du räkna med att EMS World Expo är redo att ge dig den toppmoderna utbildning du behöver för att prestera på topp.

Gör oss sällskap – på plats eller online
EMS World Expo ser fram emot att kunna erbjuda något för alla i år. Gör oss sällskap på plats i Atlanta, Georgia, på Georgia World Congress Center (läs mer om vad vi gör för att se till att vi kan träffas igen på ett säkert sätt). Du kan även registrera dig för ett virtuellt konferenspass och göra oss sällskap online, var du än befinner dig.

Båda alternativen erbjuder unika fördelar och förmåner, och båda alternativen ger dig den innovativa utbildning och de oöverträffade nätverksmöjligheter du räknar med att EMS World Expo erbjuder.

 

Andra kommande evenemang

Inga fler kommande evenemang hittades.