Interclean 2024 | Premiär för Maxx Synbiotic

Besök oss i sal 7, monter 402 och 404 för att upptäcka rengöring med Maxx Synbiotic – en transformerande innovation

PLATS: RAI, Amsterdam

Är du redo för en transformativ upplevelse? Gör oss sällskap den 14–17 maj 2024 och bli en av de första som får ta del av vårt revolutionerande Maxx Synbiotic-sortiment, en innovativ produktserie som kommer att omdefiniera branschstandarderna. Låt våra experter ge dig en exklusiv inblick i tekniken bakom Maxx Synbiotic, berätta mer om varje produkt och lyfta fram deras unika funktioner och fördelar. Oavsett om du är anläggningschef, distributör eller rengöringsproffs så väntar något riktigt speciellt!

Boka din tid idag för att själv uppleva innovation i framkant – dessutom får du ett gratisprov som du kan ta med hem och testa. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår monter.


Blue Background with 1L bottle outline, Maxx Synbiotic


Hållbarhetspresentationer

Gör våra experter sällskap för att lära dig mer om hur smarta rengöringslösningar kan hjälpa din verksamhet att uppnå viktiga mål inom klimatarbete och vattenförvaltning.

Anja de Reus, Vice President Sustainability Europe, Ecolab

Vattenpresentation

Tisdag 14 maj |  13.00 på eftermiddagen  |  Hållbarhetsscenen, sal 7

Vattenpresentation: Så skyddar du din verksamhet och dina kunder med hjälp av smarta rengöringslösningar

Lyssna på Anja de Reus, Vice President Sustainability Europe, Ecolab, som använder praktiska rengöringsexempel från verkligheten för att diskutera hur implementering av smarta, vattenbesparande lösningar kan minska vattenförbrukningen markant samtidigt som den hygienstandard som krävs för att trygga folkhälsan upprätthålls. Under den här sessionen får du kunskapen och verktygen du behöver för att skydda din verksamhet, dina kunder och vår viktigaste resurs – vatten. 

Marion Zwingenberger, European Expert, Technical Service & Training, Ecolab and Philippe Meunier, Senior Marketing Sustainability Manager Europe, Ecolab

Klimatpresentation

Onsdag 15 maj |  12.00 på eftermiddagen  |  Hållbarhetsscenen, sal 7

Klimatpresentation: Från lägre CO2-avtryck till positiv påverkan och att välja och använda rätt rengöringsprogram

Hör Marion Zwingenberger, European Expert, Technical Service & Training, Ecolab, och Philippe Meunier, Senior Marketing Sustainability Manager Europe, Ecolab, berätta om hur vi samarbetar med våra kunder för att hjälpa dem att uppnå sina hållbarhetsmål. Här ges även praktiska exempel på strategier för att beräkna och minska en produkts koldioxidavtryck.

Left: Thomas Hansen, Vice President RD&E Europe, Ecolab and Right: Dr. Robin Temmerman, HeiQ Chrisal

Framtiden inom rengöringsteknik

Torsdag 16 maj |  13.00 på eftermiddagen |  Hälsa- och hygienscenen, hall 12

Presentation om framtiden inom rengöringstekniker: tankar kring det föränderliga landskap som formas av faktorer som den europeiska gröna given och kundernas förväntningar

Hör Thomas Hansen, vice president för RD&E Europa, och Dr. Robin Temmerman, HeiQ Chrisal, utforska framtiden inom rengöringsteknik mot bakgrund av det föränderliga landskap som påverkas av faktorer som den europeiska gröna given och kundernas förväntningar och diskutera hur nyskapande teknik kan jämföras med traditionella metoder med juridiska överväganden i åtanke.


Lösningar i fokus

Rengöring som en väg mot en hållbar framtid

Mops and Cloths on a wooden surface

Hållbara rengöringstextilier

Rengöringstextilier är en viktig del av rengöringsprocessen. Rengöringstextilier av rätt kvalitet garanterar

  • goda rengöringsresultat
  • positiv hållbar påverkan
  • nöjda kunder och medarbetare
  • effektivitet och lönsamhet
Läs mer om våra professionella rengöringsdukar och -moppar som ger överlägsna rengöringsresultat.
MAXX S Group Image

MAXX S

Vårt omfattande utbud av högkoncentrerade ekomärkta produkter i förpackningar som tillverkats av 30 % återvunnet material ger konsekvent goda rengöringsresultat för att både uppfylla höjda hygienkrav och se till att hållbarheten förblir hög.

Läs mer om våra klimatvänliga lösningar som minskar avfallsmängden och skyddar både människor och planeten.


Hämta ett gratisprov av vår senaste innovation

Våra experter ser fram emot att välkomna dig till vår hållbarhetsö i hall 7, monter 402 och 404 där vi kommer att presentera vår senaste innovation. 

Boka ditt möte idag och upplev vår senaste, toppmoderna innovation själv – du får även ett gratisprov som du kan ta med dig hem och testa. 


Boka ditt möte!

Dra nytta av våra rengöringsexperters kunnande och få detaljerad information om våra senaste innovationer – dessutom får du ett gratisprov så att du kan testa hemma.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

Andra kommande evenemang

Inga fler kommande evenemang hittades.