Ecolab Global Business Services Budapest

Budapest, Ungern

Våra Global Business Services är ett utmärkt center för processerna Beställning till betalning och Upphandling till betalning för Ecolab och vi har ett centralt uppdrag att göra det enklare för våra kunder att göra affärer med oss. Vi grundades 2006 och nu, med mer än 300 partners på plats, kan vi stolt leverera högt värde för interna och externa kunder.

Hello from Budapest

Kontakta oss

Ecolab Global Business Services Budapest
Váci Greens Office
1138 Budapest, Bence utca 1
HUNGARY

Operatör
Tel: +36 1 880 5610

Nalco kundservice för centrala och östra Europa
Tel: +36 1 880 5771 | Fax: +36 1 880 5710 | E-post: custserv.eu@nalco.com

Nalco kundservice för Ungern
Tel: +36 1 880 5700 | Fax: +36 1 880 5710 | E-post: custserv.hungary@nalco.com

Budapest Hungary Office Building
Budapest Hungary Office Reception Desk

Våra kontor

Våra kontor ligger nära centrum i Budapest med en professionell och trevlig arbetsmiljö som främjar individuell tillväxt, utveckling och möjligheter.

Our Culture in Budapest

Vår företagskultur

Det vi gör är viktigt. Våra tjänster, våra lösningar och våra medarbetare är viktiga. Vi är verkligen en internationell anläggning. När du börjar jobba på Ecolab erbjuder vi dig karriärmöjligheter med tydliga karriärmål som skapar hållbar tillväxt för centret. Vi erbjuder olika utbildningar för att ge dig de redskap du behöver för att äga din egen framtid!

Mer
Your Budapest Opportunities

Dina möjligheter

Att jobba på Ecolab är mer givande än att bara bidra till att göra skillnad i världen. Det handlar om att vara en del av ett team som presterar, har roligt och påverkar andras liv positivt. Dessutom är det en spännande möjlighet att växa och utveckla din karriär i en världsledande organisation. Du får komplett utbildning så att du snart blir expert på det du gör och kan skapa dig en egen karriär på Ecolab. Utöver våra konkurrenskraftiga löne- och förmånspaket finns det även stöd för professionell utbildning, inklusive språkkurser.

Håll kontakten

Gå med i Ecolabs talangnätverk så får du de senaste nyheterna från Ecolab och information om jobb nära dig.

 

Tillbaka till alla platser