Ecolab erbjuder utbildning för tvättproffs 

Från grunderna till utbildning i tekniska färdigheter

17 januari 2020
Utbildning

För att hjälpa professionella textilvårdföretag att möta utmaningarna med föränderliga marknadsförhållanden erbjuder Ecolab nu två nya utbildningsmoduler för tvättproffs.

Under den GRUNDLÄGGANDE tvättutbildningen (erbjuds på engelska och tyska) fokuserar vi på professionell tvätt och diskuterar ämnen som vatten, hygien, tvättmaskiner, textilier, tvättmedel, deras användningsområden och mer.

Under den TEKNISKA tvättutbildningen (erbjuds på engelska och tyska) fokuserar vi på doseringssystem och tvättdatahantering.

Dessa utbildningssessioner är utformade för att ge kommersiella tvättproffs viktiga förmågor och branschkunskaper. Modulerna har anpassats för att passa alla nivåer av professionell erfarenhet och erbjuds på både engelska och tyska.

Välj lämplig utbildningsnivå i listan med tillgängliga datum och registrera dig direkt genom att klicka på länkarna nedan:

GRUNDLÄGGANDE utbildning för tvättproffs (engelska) den 23–25 mars 2020

GRUNDLÄGGANDE utbildning för tvättproffs (tyska) den 27–29 april 2020

TEKNISK utbildning för tvättproffs (engelska) den 18–19 maj 2020

GRUNDLÄGGANDE utbildning för tvättproffs (tyska) den 9–11 november 2020

TEKNISK utbildning för tvättproffs (tyska) den 30 november–1 december 2020

Om Ecolab

Som pålitlig partner till närmare tre miljoner kundanläggningar är Ecolab (ECL) den globala ledaren inom vatten-, hygien- och energirelaterade tekniker och tjänster som skyddar människor och viktiga tillgångar. Med en årsförsäljning på 15 miljarder dollar och 49 000 medarbetare erbjuder Ecolab omfattande lösningar och service på plats för att främja säkra livsmedel, bibehålla rena miljöer, optimera vatten- och energiförbrukning och förbättra operativ verksamhet för kunder inom områden som livsmedel, sjukvård, energi, hotell och industri i mer än 170 länder runt om i världen.

Följ oss på Twitter @ecolab, Facebook på facebook.com/ecolab, LinkedIn på Ecolab eller Instagram på Ecolab Inc.

Liknande nyheter