Uppgraderingen av ecolab.com innebär stora förbättringar för våra kunder.

Precis som med resten av våra affärsverktyg arbetar vi kontinuerligt med att göra ecolab.com mer kraftfullt och lättanvänt. Läs mer om vår senaste uppgradering.

07 september 2020
Screenshots of Ecolab's website shown on desktop computer, laptop computer, and cellphone.

Den nyligen uppgraderade webbplatsen Ecolab.com är kompatibel med alla enheter och erbjuder förbättrad prestanda.

Ecolab.com är den första plats som många av våra kunder, nyanställda och andra intressenter besöker för att läsa mer om vilka vi är som organisation. Ecolab.com är en global plattform som är tillgänglig i 38 länder och på 16 språk och betjänar mer än sju miljoner besökare från olika delar av världen varje år.

Precis som med resten av våra affärsverktyg arbetar vi kontinuerligt med att göra ecolab.com mer kraftfullt och lättanvänt. Därför har vi nyligen genomfört en större uppgradering av vår webbplats.

Följande uppdateringar kommer att hjälpa oss att bemöta föränderliga kundkrav och förbättra en av våra viktigaste kanaler:

  • Skräddarsydda kundupplevelser som baseras på tidigare sidengagemang, användarnas egenskaper och profil kommer att erbjuda våra besökare mer relevant innehåll.

  • Moderniserad design och utökad användning av varumärkets accentfärger ger webbplatsen ett mer visuellt lockande och modernt utseende.

  • Mer lättlästa teckensnitt och en uppdaterad användarupplevelse för besökare som använder tekniska hjälpmedel som skärmläsare, förstoringsglas och röstigenkänningsprogram gör webbplatsen mer tillgänglig för användare med funktionshinder. Läs vårt tillgänglighetsutlåtande.

  • Tack vare integrerade och optimerade dataförbindelser mellan webbplatsen och vår försäljnings- och marknadsföringsplattform kan du kontakta våra sälj- och serviceteam snabbare.

  • Förbättrad säkerhet och inläsningshastighet för sidorna skyddar besökarna och ger en mer produktiv användarupplevelse.

Liknande nyheter