Ecolab har utsetts till ett av världens mest beundrade företag för nionde året i rad

Fortune placerar företaget först i kemikaliebranschen

01 februari 2023
Ecolab associates at a Lab testing

Två Ecolab-medarbetare som utför ett test i ett labb.

ST. PAUL, Minn. – 1 feb 2023 – Ecolab Inc., en global ledare inom hållbarhet som erbjuder lösningar och tjänster på områdena vatten, hygien och förebyggande av infektioner som skyddar människor och resurser, har utsetts till ett av världens mest beundrade företag för nionde året i rad av tidskriften Fortune. Ecolab placerades först i kemikaliebranschen på listan för 2023. 

Fortunes utmärkelse Världens mest beundrade företag baseras på nio kriterier som rör företagsstyrning, från investeringsvärde, ledarskaps- och produktkvalitet till socialt ansvar och förmåga att locka till sig talang. Ecolab placerades först i flera kategorier i kemikaliebranschen, däribland socialt ansvar, ledarskapskvalitet, långsiktigt investeringsvärde och tidigare branschrankning.”

För att ta reda på vilka företag som har högst anseende i 52 branscher bad Fortune och samarbetspartnern Korn Ferry chefer, styrelseledamöter och analytiker att bedöma företag i sin egen bransch. Sammanlagt utvärderades 645 företag från 27 länder. Du hittar mer information om listan över världens mest beundrade företag 2023 på Fortune.com.

Liknande nyheter