Ecolab och EHL Alliance inleder samarbete för att forma framtiden i hotellnäringen

Ett åtagande kring utbildning och innovation

06 december 2023
Company Members signing the partnership

Lausanne, Schweiz – [06 december 2023] – Ecolab, en global ledare inom hållbarhet som erbjuder lösningar och tjänster inom vatten, hygien och förebyggande av infektioner, tillkännagav idag att man kommer att investera i personalen och framtiden för hotellbranschen. Ecolab utnyttjar sina 100 års erfarenhet av att stötta branschen till att inleda ett samarbete med branschikonen EHL Hospitality Business School, för att forma branschens framtid. EHL grundades 1893 som världens första hotellskola och är en pionjär inom utbildning i hotelldrift. Inrättningen nämns ofta bland världens bästa universitet för studier i hotelldrift. EHL har skolor i Schweiz och Singapore och erbjuder en rad olika program, från praktikplatser till masterexamen, samt yrkes- och chefsutbildningar som har utformats för att förbereda studenterna för framgångsrika karriärer i hotellbranschen.

 

Samarbetet utgör början på en femårig överenskommelse mellan Ecolab och EHL Alliance, EHL:s exklusiva globala nätverk med partnerföretag, som har målsättningen att bidra till utvecklingen av framtida hotellchefer och föra branschen framåt genom innovation. Med några av världens största hotellkedjor bland sina kunder spelar Ecolab en viktig roll i branschen och kommer att ge EHL tillgång till sina branschledande kunskaper och resurser. Detta omfattar såväl möjligheter för studenterna att få praktisk erfarenhet via praktikplatser och projekt som tillgång till Ecolabs senaste hotellfokuserade tekniker och lösningar.

 

”Vi är glada att få samarbeta med EHL Hospitality Business School för att forma hotellbranschens framtid och erbjuda EHL Alliance, ett fantastiskt nätverk av branschledare, vår expertis”, sa Soraya Hlila, Senior Vice President och General Manager på Institutional Europe, Ecolab. ”Ecolab brinner för att stötta utvecklingen av framtida hotellchefer och föra branschen framåt genom innovation”, tillade Lukas Frommenwiler, Global Corporate Account Manager och Country Manager Switzerland, Ecolab.

 

”Vi är glada att kunna välkomna Ecolab som strategisk partner till EHL Alliance”, sa Valérie De Corte, Global Alliance & Partnership Director på EHL. ”Ecolab sticker ut som en framstående global aktör i hotellbranschen och vi förväntar oss att det här samarbetet både kommer att medföra stora fördelar för våra studenter och lärare och bidra till vårt löpande åtagande kring att erbjuda bästa möjliga utbildning i hotelldrift.”

General images of EHL Group taken from the websiteOm Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), en betrodd partner för miljontals kunder, är en global ledare inom hållbarhet som erbjuder lösningar och tjänster inom vatten, hygien och förebyggande av infektioner för att skydda människor och viktiga resurser. Med en årsförsäljning på 14 miljarder USD och 47 000 medarbetare erbjuder Ecolab heltäckande lösningar för företag inom livsmedel, hälsa och sjukvård, life sciences, hotell och industrinäringen i mer än 170 länder. Ecolabs lösningar hjälper kunderna att uppnå hållbarhet och operativ excellens. Du hittar mer information på ecolab.com

 

Om EHL Group

EHL Group sätter den globala standarden inom utbildning, innovation och konsultverksamhet för hotell- och servicesektorn. 

Med expertis som går så långt tillbaka som till 1893 erbjuder EHL Group nu en rad olika ledande utbildningsprogram, från praktikplatser till masterexamen samt yrkes- och chefsutbildningar, på tre skolor i Schweiz och Singapore. EHL Group erbjuder även konsult- och certiferingstjänster till företag och utbildningsinrättningar runt om i världen. 

EHL Group lever upp till sina värderingar och åtaganden om att skapa en hållbar värld via sin målsättning att tillhandahålla utbildning, tjänster och arbetsmiljöer som är öppna mot världen och där fokus ligger på människor. 

EHL Group äger EHL Alliance som skapar ett globalt professionelt nätverk för att sammanföra branschledare och akademiska ledare så att de kan dela bästa praxis och resurser kring de senaste trenderna, händelserna och innovationerna som rör hotellsektorn. www.ehlgroup.com

 

Kontaktinformation

Ecolab | Kate Askew | VP Communications & Change Leadership | media.relations@ecolab.com | +41 78 655 30 05
EHL Group | Lucile Muller | External Communications Senior Manager communication@ehl.ch | +41 21 785 14 25
 

Liknande nyheter