550x310_GroupB

Aquanomic tvättsystem

Ren och vit. Mjuk och fräsch. Du vill ha de rena, vita, mjuka och fräscha resultaten gäster förväntar sig - första gången sängkläderna tvättas. Tvättsystemet Aquanomic ger konsekvent överlägsna resultat med stora energibesparingar jämfört med traditionella tvättsystem, vilket även ger bättre ekonomiska resultat. Vad än din tvätt behöver eller har problem med kan Ecolab erbjuda en fullständig tvättlösning till som hjälper dig reducera omtvättningarna och samtidigt förlänga livslängden på dina sängkläder.

Den säkra och enkla metoden för toppresultat

Aquaomic är det senaste revolutionära genombrottet inom tvättinnovation som hjälper dig att förbättra kvaliteten, säkerheten, pålitligheten och den operativa effektiviteten för din tvätt. Ta din tvätthantering till nästa nivå genom att kontrollera kostnader, maximera resultat och skydda ditt varumärke med Aquanomic.

 

Aquanomic – den kompletta tvättlösningen

Aquanomic är den kompletta tvättlösningen som har tagits fram för att leverera resultat i världsklass och  lösa dina största tvättutmaningar.

  • Ger konsekventa resultat med hög kvalitet
  • Talar om för dig när dina föreskrifter inte följs
  • Gör tvätten enklare och säkrare för dig och dina anställda
  • Minskar förpackningsavfall med upp till 70%
  • Kan reducera dina vatten- och energikostnader
Aquanomic Brochure cover

Broschyr för Aquanomic tvättsystem

För ytterligare produktdetaljer och för att lära dig mer om hur Aquanomic tvättsystem förbättrar den operativa effektiviteten med din tvätt, vänligen ladda ner produktbroschyren nedan.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.