1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. Mattvård
CarpetCare1

Kommersiella mattrengöringsmedel

Rengöringslösningar för industriella mattor, service och utbildning på webbplatsen för att hjälpa dig se till att dina mattor ser som nya ut. Välj bland kommersiella mattrengöringsmedel, fläckborttagningsmedel, odörelimineringsmedel och annat.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Nej tack

Headphone Icon Ring Ring vår kundservice

RING OSS

For further information please call your account representative or reach out to our customer service team.

Ecolab AB & Nalco AB Sweden
Box 164, 125 24 Älvsjö
Glasfibergatan 10, hus 23, 125 45 Älvsjö

Ecolab AB:s kundservice
Tel: +46 (0)8 519 896 23

Nalco AB Sveriges kundservice
Tel: +46 114501538

Letter Icon E-postadress Begär information
Berätta lite om dig själv
Var är du baserad?
Hur kan vi kontakta dig?
Vad kan vi hjälpa dig med?

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

 

Våra industriledande lösningar, service och utbildning på webbplatsen kan hjälpa dig att underhålla dina investeringar och hålla mattor fräscha.

DAGLIG STÄDNING

Gäster bedömer ditt ställe baserat på renligheten och hur mattorna luktar. Därför utgör den dagliga städningen den viktigaste delen av alla mattvårdsprogram. Ordentliga dörrmattor är det första skyddet och det bästa sättet att undvika att smuts når mattan. Vanlig dammsugning och fläckborttagning skyddar mot fiberskadande smuts och fula fläckar samt odörer.

INTERIMS- OCH DJUPRENGÖRING

Ecolabs kommersiella mattrengöringslösningar hjälper till att skapa ett ljust och enhetligt utseende med minimal verkningstid. Perfekt för områden med mycket trafik för att förlänga tiden mellan djuprengöringarna. När en matta inte längre svarar på interimsstädning krävs en djuprengöring för att få bort smuts och jord hela vägen ner till undersidan av mattan.

SPECIALLÖSNINGAR

Ecolab erbjuder ett brett urval av andra lösningar för att hjälpa dig underhålla din mattas utseende över tid medan du samtidigt minimerar anställdas och gästers säkerhetsproblem.