Clean and vibrant carpets of a busy hotel lobby after receiving commercial carpet cleaning products.

Kommersiella mattrengöringslösningar

Rengöringslösningar för industriella mattor, samt service och utbildning på plats hjälper dig att säkerställa att dina mattor ser som nya ut. Välj bland våra branschledande produkter för mattrengöring, fläckborttagning, lukteliminering med mera. 

Våra branschledande produkter och lösningar för kommersiell mattrengöring, vår service och våra utbildningsinsatser på anläggningen hjälper dig att skydda din investering och se till att mattorna ser nya ut.

Daglig mattrengöring

Gäster bedömer din anläggning baserat på renligheten och hur mattorna luktar. Därför utgör den dagliga städningen den viktigaste delen av alla kommersiella mattvårdsprogram. Ordentliga dörrmattor är det första skyddet och det bästa sättet att undvika att smuts når mattan. Vanlig dammsugning och fläckborttagning skyddar mot fiberskadande smuts och fula fläckar samt odörer.

Medelfrekvent och djuprengöring av mattor

Ecolabs produkter och lösningar för rengöring av mattor i kommersiella miljöer hjälper dig att åstadkomma ett fräscht, enhetligt utseende, samtidigt som tidsåtgången minskar. Perfekt för områden med mycket trafik där du vill förlänga tiden mellan rengöringstillfällena. När en matta inte längre svarar på interimsstädning krävs en djuprengöring för att få bort smuts och jord hela vägen ner till undersidan av mattan.

Speciallösningar inom golv- och mattrengöring

Ecolab erbjuder ett brett sortiment av speciallösningar och produkter inom mattrengöring som hjälper dig att bevara mattans utseende över tid, samtidigt som både medarbetarna och gästerna kan känna sig trygga. 

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.