1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. Mattvård
CarpetCare1

Kommersiella mattrengöringsmedel

Rengöringslösningar för industriella mattor, service och utbildning på webbplatsen för att hjälpa dig se till att dina mattor ser som nya ut. Välj bland kommersiella mattrengöringsmedel, fläckborttagningsmedel, odörelimineringsmedel och annat.

Våra industriledande lösningar, service och utbildning på webbplatsen kan hjälpa dig att underhålla dina investeringar och hålla mattor fräscha.

DAGLIG STÄDNING

Gäster bedömer ditt ställe baserat på renligheten och hur mattorna luktar. Därför utgör den dagliga städningen den viktigaste delen av alla mattvårdsprogram. Ordentliga dörrmattor är det första skyddet och det bästa sättet att undvika att smuts når mattan. Vanlig dammsugning och fläckborttagning skyddar mot fiberskadande smuts och fula fläckar samt odörer.

INTERIMS- OCH DJUPRENGÖRING

Ecolabs kommersiella mattrengöringslösningar hjälper till att skapa ett ljust och enhetligt utseende med minimal verkningstid. Perfekt för områden med mycket trafik för att förlänga tiden mellan djuprengöringarna. När en matta inte längre svarar på interimsstädning krävs en djuprengöring för att få bort smuts och jord hela vägen ner till undersidan av mattan.

SPECIALLÖSNINGAR

Ecolab erbjuder ett brett urval av andra lösningar för att hjälpa dig underhålla din mattas utseende över tid medan du samtidigt minimerar anställdas och gästers säkerhetsproblem.

Ecolab Healthcare mailing list registration
NYHETSBREV

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som kan hjälpa er att hålla er arbetsmiljö ren och trygg, att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och att uppnå era hållbarhetsmål.