Guests being served at restaurant table.

Gästupplevelsen

Att se till att ditt varumärke alltid erbjuder högsta möjliga kvalitet och en förstklassig gästupplevelse är inte bara en målsättning – det är en förutsättning för att det ska lyckas. En förhöjd gästupplevelse kan leda till ökad kundtillfredställelse, lojalare kunder och snabbare tillväxt.

EcoSure går betydligt längre än ett kundupplevelseprogram. Vi levererar skräddarsydda bedömningar, rapporter och förbättringsrekommendationer som täcker allt från gästupplevelsen och branschstandarder till folkhälsa och säkerhet på arbetsplatsen för att säkerställa att alla dessa aspekter ingår i en övergripande strategi för att skydda varumärket.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Vad ingår i EcoSure-programmet?

Ett EcoSure-program är en komplett lösning för varumärkesskydd som kombinerar bedömningar på enhetsnivå, mätresultat, rapportering och korrigerande handlingsplaner med djupgående branschkunskaper. Programmet anpassar viktiga aspekter av varumärkesskydd, som kundupplevelsen och kvalitetskontroll, efter just din verksamhet för att säkerställa att alla programkomponenter är i linje med företagets övergripande prioriteringar.

När ett program har utformats för din organisation utför EcoSures medarbetare platsbedömningar på enhetsnivå där de analyserar varumärkesefterlevnaden samt identifierar orsaker till problemområden och förbättringsmöjligheter. Programmet omvandlar resultaten från platsbesöken till insikter som kan användas som underlag för åtgärder och erbjuder: utbildning och rådgivning på plats, analys av bakomliggande orsaker, hantering av korrigeringsåtgärder och anpassningsbara rapporter.

EcoSure hjälper dig att:

 • fastställa prioriteringsområden för programmet
 • anpassa programmets utformning
 • utföra bedömningar på plats
 • identifiera insikter som kan leda till handling
 • rekommendera programförbättringar
 • erbjuda en bättre kundupplevelse i alla delar av din verksamhet

Viktiga komponenter i programmet för varumärkesskydd

Shield with checkmark

Bedömningar

EcoSure utför platsbedömningar på enhetsnivå enligt ett regelbundet schema som baseras på verksamheten och dess behov. Bedömningarnas omfattning skräddarsys efter dina affärsprioriteringar och täcker flera områden, inklusive gästupplevelsen.

Clipboard with checkmarks

Insikter som kan leda till handling

Programmet är utformat för att ge insikter som kan ge underlag för åtgärder via robust datarapportering som inkluderar digitala rapporter på enhetsnivå, branschjämförelser, företagsövergripande informationspaneler och heltäckande företagsgranskningar. EcoSure-teamet tillhandahåller dessutom dataanalyser med anpassade rekommendationer för att hjälpa dig att införa meningsfulla förbättringar.

2 people with checkmark shield

Utbildning och korrigerande åtgärder

Baserat på vad vi upptäcker under våra platsbesök erbjuder vi djupgående utbildning och rekommendationer om korrigeringsåtgärder för att främja beteendeförändringar och förbättra verksamhetsresultaten.

Certificate

Bästa branschpraxis

EcoSure håller sig uppdaterade om bästa praxis och branschtrender för att kunna ge mer användbara insikter och bidra till ett välfungerande varumärkesskydd. Vårt aktiva engagemang i branschledande företag och organisationer säkerställer att våra program alltid är i linje med de senaste standarderna för gästupplevelser och trenderna på området.

EcoSure with client in front of house.

Hur kan EcoSure bidra till en bättre gästupplevelse?

Vi hjälper dig att erbjuda en enhetlig kundupplevelse av hög kvalitet på alla dina anläggningar.

EcoSure förstår hur gästernas förväntningar kan variera och vår branschexpertis innebär att vi kan erbjuda ett äkta partnerskap med våra kunder.

EcoSure-programmet erbjuder ett omfattande utbud av olika gästupplevelsebesök som är utformade för att stärka ditt företags åtagande kring kundtillfredsställelse. Vi tar tillsammans med dig fram ett skräddarsytt bedömningsschema för just din verksamhets gästupplevelsemål. Våra bedömningar omfattar viktiga aspekter av gästbemötandet, från personalens hälsning och uppförande till anläggningens renlighet och väntetider. EcoSure-programmet använder utbildning på plats och datadrivna insikter för att hjälpa dina medarbetare att skapa en minnesvärd gästupplevelse.

Vi arbetar med ditt varumärke för att ta fram skräddarsydda bedömningskriterier som kan omfatta:

 • Kundutrymmenas skick: Vi utvärderar utseendet och atmosfären i dina kundutrymmen och hjälper dig att säkerställa att de uppfyller varumärkets vision.
 • Personalens bemötande och uppförande: Din personal är företagets ansikte utåt. Vi bedömer hur de hälsar och uppför sig mot kunderna, eftersom det är oerhört viktigt att gästerna får ett varmt och välkomnande bemötande redan när de kliver in genom dörren.
 • Väntetid: EcoSure kan hjälpa dig att identifiera möjligheter att korta väntetiden genom att optimera effektiviteten, vilket minskar gästernas frustration.
 • Betalningsbehandling: Vi utvärderar dina betalningsrutiner med avseende på hastighet, noggrannhet och hur lätta de är att använda.
 • Utsidans skick: Dina lokaler sträcker sig längre än ytterdörren. Vi utvärderar utsidan för att hjälpa dig att ge ett positivt intryck innan gästerna kliver in.
 • Skick på drive-through: Hos företag som erbjuder drive through-tjänster kontrollerar vi att den här kundinteraktionen erbjuder högsta möjliga standard vad gäller hastighet, noggrannhet och övergripande upplevelse.


Fördelarna med en strategi för varumärkesskydd

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Komplett programhantering

EcoSure-teamet ansvarar för programmets utformning, implementering och dataanalys. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Konsekventa prestationer från anställda

Vårt tillvägagångssätt fokuserar på utbildning, rådgivning och korrigerande åtgärder på enhetsnivå, vilket bidrar till att skapa en medarbetarkultur som främjar säkerhet, ansvarstagande, kunskapsretention och initiativförmåga. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Insikter som kan leda till handling

Våra besök ger insikter om den dagliga verksamheten så att vi kan göra rekommendationer som är skräddarsydda för varumärket. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Oslagbar kundupplevelse

EcoSures unika heltäckande avtalsstruktur är transparent, vilket gör det möjligt att skapa ett samverkande partnerskap och fokusera på att förbättra programmets resultat. 

Utforska EcoSures lösningar för varumärkesskydd

Läs mer om alla EcoSure-erbjudanden

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-erbjudanden

Utforska EcoSures branschsegment

Läs mer om alla EcoSure-lösningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-lösningar
Ecosure representative with customer at a hotel

Kontakta oss

EcoSure förstår vikten av kundupplevelsen och är redo att hjälpa till.

Anpassade bedömningar
Insikter som kan leda till handling
Utbildning och korrigerande åtgärder
Bästa branschpraxis

Kontakta EcoSure

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.