EcoSure2023_Cstore_620_550x310.jpg

Produktkvalitet

Kvaliteten på produkter och verksamheter är helt avgörande för ditt varumärkes rykte. Bristande kvalitet kan få stora negativa konsekvenser för kundupplevelsen och varumärkeslojaliteten. Att upprätthålla högsta möjliga kvalitetsstandarder för produkter och verksamheter är ett grundläggande krav för att skydda ditt varumärke. 

EcoSure förstår vikten av standarder för produktkvalitet. Vi samarbetar med organisationer som din för att skapa en heltäckande lösning för varumärkesskydd. Programmet består av omfattande bedömningar på enhetsnivå, robust rapportering för hela företaget, utbildning och korrigerande åtgärder samt löpande programförbättringar.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Vad ingår i EcoSure-programmet?

EcoSure har ett nära samarbete med globala kunder för att ta fram ett skräddarsytt, komplett program för varumärkesskydd som tar hänsyn till de problem och verksamhetsmål som är viktigast för just din organisation. Förutom att fokusera på kvalitetskontroll kan EcoSure även hjälpa varumärken med exempelvis livsmedelssäkerhet, gästupplevelsen och säkerhet på arbetsplatsen.

I början av programmet samarbetar vi med dina intressenter för att ta reda på vilka områden som är särskilt viktiga för dig – inklusive, men inte begränsat till, produktkvaliteten. Programmet omfattar såväl platsbesök som poängsättning och mått som är särskilt anpassade till din organisation. 

Under besök på enskilda enheter identifierar vi problemområden och lyfter fram förbättringsmöjligheter. Sedan kommunicerar vi med dina medarbetare för att uppmuntra till positiva förändringar. Vi tillhandahåller även bedömningsdata till relevanta parter samt insikter som kan användas som underlag för förbättringar av kundupplevelsen och förebyggande av risker.

EcoSure hjälper dig att:

 • fastställa prioriteringsområden för programmet
 • anpassa programmets utformning
 • utföra bedömningar på plats
 • identifiera insikter som kan leda till handling
 • rekommendera programförbättringar
 • förbättra och upprätthålla standarder för produktkvalitet

Viktiga komponenter i programmet för varumärkesskydd

Shield with checkmark

Bedömningar

EcoSures expertteam utför bedömningar på plats för att erbjuda insikter i den dagliga verksamheten på enhetsnivå. Bedömningarna är mångsidiga och anpassningsbara och kan fokusera på många olika områden, inklusive kvalitetssäkring.

Clipboard with checkmarks

Insikter som kan leda till handling

EcoSures robusta funktioner för datainsamling och rapportering ger varumärket möjlighet att uppnå resultat genom rapporter på enhetsnivå, rapportpaneler med insikter och övergripande företagsgranskningar. EcoSures team använder bedömningsdata och branschinsikter för att skräddarsy rekommendationer för just ditt varumärke.

2 people with checkmark shield

Utbildning och korrigerande åtgärder

EcoSures utbildningsfokuserade tillvägagångssätt bidrar till att skapa en medarbetarkultur som betonar säkerhet, ansvarstagande, kunskapsretention och initiativförmåga. Våra dedikerade utbildningsbesök och åtgärdsplaner är utformade för att vara flexibla för att möjliggöra förbättringar utan störningar i verksamheten.

Certificate

Bästa branschpraxis

Vi utnyttjar våra kontakter inom alla branscher där vi är verksamma för att hålla oss uppdaterade om de senaste standarderna och trenderna inom produktkvalitet. Detta innebär att våra program garanterat hjälper dig att implementera bästa praxis och ökar dina insikter om produktkvaliteten så att resultatet blir så effektivt som möjligt.

EcoSure 2023 Photoshoot FSR full-service restaurant, front-of-house

Hur bidrar EcoSure till bättre produktkvalitet?

EcoSure förstår alla aspekter på att tillhandahålla en kvalitetsprodukt.

EcoSure erbjuder ett heltäckande bedömningsprogram för produktkvaliteten som är utformat för att utvärdera produkternas förmåga att konsekvent uppfylla eller överträffa kundernas förväntningar. Våra utvärderingar omfattar avgörande aspekter på produktkvaliteten, som utseende, smak, service och kvalitetskontroll, för att säkerställa att hela sortimentet håller högsta möjliga kvalitet. EcoSure-programmets metod med rådgivning på plats och datadrivna insikter hjälper dina medarbetare att upprätthålla en hög och enhetlig kvalitet på allt som kunderna erbjuds.

Vi arbetar med ditt varumärke för att ta fram skräddarsydda bedömningskriterier som kan omfatta följande:

 • Produktens utseende: Första intrycket är viktigt. Vi utvärderar noggrant hur visuellt tilltalande ditt erbjudande är och hjälper dig att presentera utbudet på ett enhetligt sätt.
 • Serviceutförandet: Smidigt fungerande verksamheter ger nöjda kunder. Våra bedömningar kontrollerar att dina rutiner är optimerade för effektivitet och kundtillfredsställelse.
 • Märkning och förvaring: Bedömningarna kontrollerar att produkterna är korrekt märkta och att förvaringsmiljön är optimerad för effektivitet och säkerhet.
 • Korrekt orderuppfyllelse: Vi utvärderar ditt orderhanteringssystem tillsammans med dig för att säkerställa att alla kunder får precis vad de behöver.
 • Receptsammansättning: Våra experter kontrollerar att varumärkesspecifika recept följs till fullo och utförs med noggrannhet och konsekvens.
 • Utrustningens skick: Vi utvärderar underhållet av dina maskiner och din utrustning så att du kan undvika oplanerad stopptid och se till att allt fungerar på topp.

Lär dig mer om våra digitala erbjudanden


Fördelarna med en strategi för varumärkesskydd

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Komplett programhantering

EcoSure-teamet ansvarar för programmets utformning, implementering och dataanalys. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Konsekventa prestationer från anställda

Vårt tillvägagångssätt fokuserar på utbildning, rådgivning och korrigerande åtgärder på enhetsnivå, vilket bidrar till att skapa en medarbetarkultur som främjar säkerhet, ansvarstagande, kunskapsretention och initiativförmåga. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Insikter som kan leda till handling

Våra besök ger insikter om den dagliga verksamheten så att vi kan göra rekommendationer som är skräddarsydda för varumärket. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Oslagbar kundupplevelse

EcoSures unika heltäckande avtalsstruktur är transparent, vilket gör det möjligt att skapa ett samverkande partnerskap och fokusera på att förbättra programmets resultat. 

Utforska EcoSures lösningar för varumärkesskydd

Läs mer om alla EcoSure-erbjudanden

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-erbjudanden

Utforska EcoSures branschsegment

Läs mer om alla EcoSure-lösningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-lösningar
Ecosure representative with customer at a hotel

Kontakta oss

EcoSure är experter på verksamhets- och produktkvalitet och är redo att hjälpa till.

Anpassade bedömningar
Insikter som kan leda till handling
Utbildning och korrigerande åtgärder
Bästa branschpraxis

Kontakta EcoSure

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.