Corona Virus Photos

Folkhälsa

Att skydda ditt varumärke och rykte är avgörande för verksamheten. Folkhälsoproblem kan vara dyra och leda till att kunderna tappar förtroendet för företaget. Att upprätthålla standarderna för folkhälsa är avgörande för att skydda ditt varumärke.

EcoSure förstår vikten av åtgärder inom folkhälsa. Vi samarbetar med dig för att skapa en komplett skyddslösning utformad för just dina verksamhetsbehov och mål. Programmet består av omfattande bedömningar på enhetsnivå, robust rapportering för hela företaget, utbildning och korrigerande åtgärder samt löpande programförbättringar.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Vad ingår i EcoSure-programmet?

Ett EcoSure-program är en komplett lösning för varumärkesskydd som är utformad för att fokusera på din organisations viktigaste varumärkesproblem och verksamhetsmål. Utöver ett huvudfokus på folkhälsa och livsmedelssäkerhet hjälper EcoSure även varumärken med gästupplevelsen, kvalitetskontroll, arbetsplatssäkerhet med mera.

Viktiga komponenter i programmet för varumärkesskydd

Shield with checkmark

Bedömningar

EcoSures expertteam utför bedömningar på plats för att erbjuda insikter om den dagliga verksamheten på enhetsnivå, däribland rutiner inom folkhälsa. Vårt team hanterar programutveckling, implementering och dataanalys, vilket ger en omfattande lösning för dina varumärkesbehov.

Clipboard with checkmarks

Insikter som kan leda till handling

EcoSures robusta funktioner för datainsamling och rapportering ger varumärket möjlighet att uppnå resultat genom rapporter på enhetsnivå, rapportpaneler med insikter och övergripande företagsgranskningar. EcoSures team använder besöksdata och branschinsikter för att ge rekommendationer för just ditt varumärke. 

2 people with checkmark shield

Utbildning och korrigerande åtgärder

EcoSures rådgivningsfokuserade metod bidrar till att skapa en medarbetarkultur med fokus på säkerhet, ansvarstagande, kunskapsretention och initiativförmåga. Våra platsbesök är utformade för att främja förbättring utan att störa verksamheten.

Certificate

Bästa branschpraxis

Vi erbjuder oöverträffad expertis inom folkhälsa i hela världen och är aktivt engagerade i branschen. På så sätt kan EcoSure anpassa programmen efter de senaste standarderna och trenderna på området, vilket ger dig bättre insikter om folkhälsa och främjar resultat som gör skillnad.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Hur bidrar EcoSure till att främja förbättringar inom folkhälsa?

EcoSure samarbetar med kunderna för att utveckla metoder och lösningar som bidrar till att minimera risker och främja en kultur med medvetenhet om folkhälsa i företag av alla storlekar.

De skräddarsydda folkhälsobedömningarna i EcoSure-programmet är utformade för att skydda såväl dina anställdas och kunders hälsa och välbefinnande som varumärkets rykte. Våra utvärderingar omfattar kritiska aspekter av folkhälsorutiner, som handhygien, beredskap för biologiska risker och anläggningens renlighet. Med hjälp av vår metod med rådgivning på plats och genom att utnyttja datadrivna insikter ger EcoSure-programet dina team möjlighet att på ett proaktivt sätt hantera hälsoproblem, minimera risker och skapa en miljö där folkhälsan prioriteras.


Fördelarna med en strategi för varumärkesskydd

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Komplett programhantering

EcoSure-teamet ansvarar för programmets utformning, implementering och dataanalys. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Konsekventa prestationer från anställda

Vårt tillvägagångssätt fokuserar på utbildning, rådgivning och korrigerande åtgärder på enhetsnivå, vilket bidrar till att skapa en medarbetarkultur som främjar säkerhet, ansvarstagande, kunskapsretention och initiativförmåga. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Insikter som kan leda till handling

Våra besök ger insikter om den dagliga verksamheten så att vi kan göra rekommendationer som är skräddarsydda för varumärket. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Oslagbar kundupplevelse

EcoSures unika heltäckande avtalsstruktur är transparent, vilket gör det möjligt att skapa ett samverkande partnerskap och fokusera på att förbättra programmets resultat. 

Utforska EcoSures lösningar för varumärkesskydd

Läs mer om alla EcoSure-erbjudanden

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-erbjudanden

Utforska EcoSures branschsegment

Läs mer om alla EcoSure-lösningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-lösningar
Ecosure representative with customer at a hotel

Kontakta oss

EcoSure förstår hur viktig folkhälsan är och står redo att hjälpa till.

Anpassade bedömningar
Insikter som kan leda till handling
Utbildning och korrigerande åtgärder
Bästa branschpraxis

Kontakta EcoSure

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.