EcoSure2023_loading_dock_371_550x310.jpg

Arbetsplatssäkerhet

En säker och hälsosam arbetsmiljö är avgörande för att skydda såväl företagets rykte som den övergripande produktiviteten och medarbetarnas hälsa och välbefinnande. Bedömningar, rapportering och korrigeringsåtgärder kan hjälpa dig att säkerställa att alla anläggningar följer bästa branschpraxis för arbetsplatssäkerhet.

EcoSure-programmet kan hjälpa dig att säkerställa att arbetsmiljön är trygg genom att införliva säkerhetsbedömningar på arbetsplatsen i en heltäckande lösning för varumärkesskydd. EcoSure tar alla mål som företaget prioriterar – från arbetsplatssäkerhet till varumärkesstandarder och gästupplevelse – och sammanställer dem i ett komplett program. Programmet innehåller detaljerade anläggningsbesök, rapporter, insikter som ger underlag för handling samt utbildning och korrigerande åtgärder. Med tydliga, konsekventa och övergripande data kan du utnyttja resurser mer effektivt och skydda varumärket på ett bättre sätt.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Vad ingår i EcoSure-programmet?

EcoSure är mer än en global bedömningsleverantör. Förutom noggranna anläggningsbesök innehåller programmet även ett flertal komponenter som ger heltäckande varumärkesskydd.

Vårt team tar tillsammans med dig fram ett skräddarsytt program som täcker flera viktiga områden inom varumärkesskydd, inklusive, men inte begränsat till, arbetsplatssäkerhet, folkhälsa, kundupplevelse och varumärkets enhetlighet. Vårt team ansvarar för att ta fram programmet, utföra det, analysera datan och tillhandahålla en komplett upplevelse.

EcoSure hjälper dig att:

  • fastställa prioriteringsområden för programmet
  • anpassa programmets utformning
  • utföra bedömningar på plats
  • identifiera insikter som kan leda till handling
  • rekommendera programförbättringar
  • skapa en säkrare arbetsmiljö

Viktiga komponenter i programmet för varumärkesskydd

Shield with checkmark

Bedömningar

EcoSures expertteam utför bedömningar på plats för att ge detaljerade insikter om din dagliga verksamhet. Besökets innehåll anpassas till behoven hos just din organisation och fokuserar på områden som arbetsplatssäkerhet med mera.

Clipboard with checkmarks

Insikter som kan leda till handling

Alla data från anläggningsbedömningarna sammanställs och levereras till dig i form av kontrollpaneler och övergripande verksamhetsrapporter. Vårt team inleder ett nära samarbete med dig för att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av de här insikterna samt använder bästa branschpraxis och expertrekommendationer för att främja positiva beteendeförändringar och skapa en hälsosammare, säkrare arbetsmiljö.

2 people with checkmark shield

Utbildning och korrigerande åtgärder

Våra rådgivare på fältet är certifierade, professionella och erfarna. Under sina bedömningar på plats erbjuder de information och utbildning till din personal, där de betonar säkerhet och medarbetarnas ansvar. Vi kan även bidra med hantering av korrigeringsåtgärder för att lösa eventuella problem som identifieras.

Certificate

Bästa branschpraxis

EcoSure-programmet är utformat baserat på bästa branschpraxis och omfattar en gransknings- och förbättringsprocess för att säkerställa att vi alltid har tillgång till den senaste branschinformationen. EcoSures personal är experter på arbetsplatssäkerhet och tillämpar denna expertis på din organisation.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot Back of House, BOH Kitchen

Hur kan EcoSure öka arbetsplatssäkerheten?

En säker verksamhet är avgörande för både personalen och gästerna

EcoSure sätter tillsammans med dig ihop ett heltäckande program för bedömning av arbetsplatssäkerheten som är utformat för att utvärdera integriteten i dina verksamheter och hjälpa dig att skapa en trygg och säker arbetsmiljö. Våra expertbedömningar omfattar viktiga aspekter i din verksamhet, som förebyggande av halk-, snubbel- och fallskador, brandsäkerhet och kemikaliehantering. Med sin strategi för utbildning på plats och genom att använda datadrivna insikter kan EcoSure-programmet hjälpa dina team att prioritera säkerheten, vilket skyddar både dem och kunderna.

Vi arbetar med ditt varumärke för att ta fram skräddarsydda bedömningskriterier som kan omfatta:

  • Förebyggande av halk-, snubbel- och fallskador: Vi utvärderar din arbetsplats för att identifiera och motverka faror som kan leda till att någon halkar, snubblar eller ramlar.
  • Brandförebyggande åtgärder: Våra bedömningar omfattar brandsäkerhetsåtgärder, brandutrustningskontroller och evakueringsplaner.
  • Kemikaliesäkerhet och -förvaring: Kemikalier medför väldigt specifika risker. Vi kontrollerar att de förvaras, hanteras och märks korrekt.
  • Säkerhet för stegar: Vi utvärderar användning, underhåll och utbildning för stegar för att minska risken för stegrelaterade olyckshändelser.


Fördelarna med en strategi för varumärkesskydd

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Komplett programhantering

EcoSure-teamet ansvarar för programmets utformning, implementering och dataanalys. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Konsekventa prestationer från anställda

Vårt tillvägagångssätt fokuserar på utbildning, rådgivning och korrigerande åtgärder på enhetsnivå, vilket bidrar till att skapa en medarbetarkultur som främjar säkerhet, ansvarstagande, kunskapsretention och initiativförmåga. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Insikter som kan leda till handling

Våra besök ger insikter om den dagliga verksamheten så att vi kan göra rekommendationer som är skräddarsydda för varumärket. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Oslagbar kundupplevelse

EcoSures unika heltäckande avtalsstruktur är transparent, vilket gör det möjligt att skapa ett samverkande partnerskap och fokusera på att förbättra programmets resultat. 

Utforska EcoSures lösningar för varumärkesskydd

Läs mer om alla EcoSure-erbjudanden

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-erbjudanden

Utforska EcoSures branschsegment

Läs mer om alla EcoSure-lösningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga program hittades

Visa alla EcoSure-lösningar
Ecosure representative with customer at a hotel

Kontakta oss

EcoSure förstår vikten av säkra arbetsplatser och är redo att hjälpa till.

Anpassade bedömningar
Insikter som kan leda till handling
Utbildning och korrigerande åtgärder
Bästa branschpraxis

Kontakta EcoSure

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.