Ecolab SFQS Analytics Platform illustration

Programvara för livsmedelssäkerhet och kvalitet

Från ökande efterlevnadskrav till personalbrist: digitala lösningar och verktyg är nödvändiga för alla som vill optimera sin verksamhet.
 
Ni behöver även en erfaren partner inom livsmedelssäkerhet – och Ecolab är just det. 

Programvara för livsmedelssäkerhet

Tillverkningsanläggningar för livsmedel och dryck behöver digitala lösningar för att säkerställa regelefterlevnad, överensstämmelse och miljöövervakning, oavsett storlek. Och dessa anläggningar behöver en partner som både förstår sig på tillverkningsprocesserna för livsmedel och drycker och den teknik som krävs för att utnyttja data till fullo. 
 
Med 100 års erfarenhet är Ecolab den partner du behöver för att enkelt och framgångsrikt genomföra en digital omvandling. Vårt tillvägagångssätt bygger på att lyssna på dina behov, för vi förstår att digital omvandling innebär mycket mer än att bara implementera en digital plattform.


Ett komplett paket för tillverkning av livsmedel och drycker

Du behöver utnyttja värdet i dina data för att vara konkurrenskraftig och upprätthålla efterlevnad. Men detta är fortfarande en väldigt fysisk verksamhet. Människor använder maskiner och ingredienser för att skapa produkter. Vår nya analysplattform passar perfekt in i denna väldigt fysiska miljö och omges av de människor och produkter du behöver för att lyckas i verkligheten.

Ecolab Logo
Workflow Icon

Arbetsflöde och analysplattform

Cleaning Icon

Rengöringsprogram och utrustning

Chemistry Icon

En rad olika kemikalier

Expert Icon

Livsmedelssäkerhets- och kvalitetsexperter

Kontakta oss

Ecolab har funnits i branschen i årtionden. Vi vet det mesta om livsmedelstillverkning och dryckesframställning, och vi står redo att hjälpa till.

Kontakta Ecolab Food and Beverage

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.