KAY Peroxide Multi Surface Cleaner and Disinfectant

KAY® peroxidbaserat rengörings- och desinfektionsmedel för många olika ytor

Det här peroxidbaserade ytrengörings- och desinfektionsmedlet är utformat för att vara oerhört mångsidigt och kan användas på ett stort antal ytor som inte kommer i kontakt med livsmedel samt glas. Det här lättanvända sortimentet förenklar den övergripande rengöringsprocessen och begränsar antalet rengöringsprodukter som krävs för att rengöra och desinficera.

Det här peroxidbaserade ytrengörings- och desinfektionsmedlet är nu tillgängligt i brukslösning. Detta är en mångsidig 3-i-1-lösning för snabb och enkel rengöring och desinficering av hårda ytor – vilket förenklar rengöringsrutinerna. Den här EPA-registrerade produkten desinficerar på 3–5 minuter och är godkänd för sjukhusdesinfektion1, dödar SARS-CoV-2 på 30 sekunder vid användning av koncentratet2 samt dödar norovirus på 45 sekunder.3 Desinfektionsmedlet rekommenderas för rengöring av hårda ytor och glas och lämnar inga ränder. Det har en fräsch doft och ingen personlig skyddsutrustning krävs vid användning av sprejflaskan.

  1. Koncentrerad lösning, EPA-registreringsnummer 1677-238; brukslösning, EPA-registreringsnummer 1677-251. Se EPA-etiketten för specifika kontakttider.

  2. Koncentratet späds till 6 oz/gal, enligt bruksanvisningen. Brukslösningen är verksam mot alla tre nivåer av nya virala patogener, där nivåerna baseras på hur svåra de är att döda, och kan användas när folkhälsomyndigheter har bekräftat ett utbrott.

  3. För brukslösningen och när koncentratet späds till 6 oz/gal