Ecolab Sirafan Speed

Sirafan Speed

Snabbverkande desinfektionsmedel som är effektivt mot COVID-19

Sirafan Speed är ett snabbverkande ytdesinfektionsmedel i brukslösning med bred effektivitet mot bakterier och höljeförsedda virus, däribland SARS-CoV-2 (COVID-19). Produktinformation

Sirafan Speed är ett snabbverkande desinfektionsmedel som inte behöver sköljas bort och är effektivt mot SARS-CoV-2 (COVID-19).

  • Prestanda: gör ytorna glänsande utan att lämna fläckar
  • Effektivitet: snabb desinfektion utan att produkten behöver sköljas bort
  • Säkerhet: brett desinfektionsspektrum, förhindrar korskontaminering och förbättrar livsmedelssäkerheten i detaljhandeln och livsmedelstjänstebranschen 

Användningsområde: ytor för livsmedelsberedning, bänkar, smörgåsbord, köksutrustning och köksredskap, handkontaktytor som dörrhandtag, strömbrytare osv.

Virusdödande enl. EN 14476 mot SARS-CoV-2 (COVID-19), Adenovirus och Murint norovirus

Bakteriedödande enl. EN 1276

Jästsvampsdödande enl. EN 1650

Bakteriedödande och jästsvampsdödande enl. EN 13697


Produkter som är effektiva mot COVID-19

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade produktsidor hittades.

FRS Covid page image

Resurser om coronavirus (COVID-19)

Som svar på COVID-19-pandemin har Ecolabs globala team med experter sammanställt ett bibliotek med resurser och relevant information som erbjuder vägledning för att bibehålla en ren, säker och hälsosam verksamhet.  Det hjälper er att skydda och skapa förtroende bland personal, gäster, boende och besökare.