Klercide™ 70/30 Pharma Ethanol (Filtered)

Klercide™ 70/30 Pharma Ethanol (Filtered)

För daglig desinficering i utrymmen med lägre klassificering.

En tillförlitlig spraylösning, utformad för desinficering av renrumsmiljöer, i ett lättanvänt och effektivt pumpsprayformat med det patenterade tillförselsystemet SteriShield™ (SDS). Finns även i en flaska på 5 l med lock.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Jämn effektivitet

Klercide™ Filtered Pharma Ethanol är 70 % etanol denaturerad med isopropanol och blandad med avjoniserat vatten. Alkoholblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och tillgänglig i sprayflaskor på 1 l och behållare med lock på 5 l.

Icon with a checkmark in the center

Enkel och effektiv desinficering varje dag

Betrodd Klercide™ 70/30 filtrerad alkohol i en användarvänlig patenterad sprayflaska som utformats för att underlätta daglig desinficering vid processtillämpningar.

Icon representing promoting

Sterilt tillförselsystem

Pumpspraybehållaren har det patenterade tillförselsystemet SteriShield™ (SDS), vilket ser till att innehållet i flaskan förblir sterilt genom att bilda en fullständig tätning som förhindrar att luft (samt mikrobiologiska eller kemiska föroreningar) dras tillbaka in i flaskan.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Varje parti har intyg på analys och strålning.Alkoholblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och fylls och förpackas sedan i ett renrum av klass C.

Försäljningsenhet Applikationsområde
  • 6 pumpsprayflaskor x 1 l
  • 4 flaskor med lock x 5 l
För användning på golv, väggar och hårda ytor.
Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.