Klercide™ Triple Bucket System

Klercide™ Triple Bucket System

Ecolabs Klercide™ Triple Bucket System har en unik urvridningsanordning som är utformad för kontrollerad applikation och gör det möjligt att distribuera desinfektionsmedel jämnt över renrumsytor. Systemet gör det möjligt att nå exakta och reproducerbara resultat, vilket hjälper till att minimera misstag från personal och öka efterlevnaden av cGMP.

Egenskaper och fördelar

  • Med "click wringer" för kontrollerad applikation som hjälper till att förebygga potentiella variationer i vätskeapplikation mellan olika användare och säkerställer optimala rengörings- och desinfektionsresultat varje gång.
  • Inkluderar 3 stora hinkar för åt­skiljande av lösningar och avfall, 4 små hinkar till överdelen av vagnen, samt Klercide mopphuvud i rostfritt stål och handtag.
  • Helt autoklaverbar.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.