PersonalConsulting

Personlig service och rådgivning för kommersiella tvättinrättningar

Ecolab är oöverträffad vad gäller det djup med vilket vi samarbetar och integrerar vår kompetens och våra resurser. Detta omfattande tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att leverera den lägsta totala driftskostnaden.

service promise

Service & Expertis

Våra anställda är experter på tillämpningsområden - på att identifiera möjligheter och lösningar och sedan se till att de lösningarna är på topp.

programs and solutions

Program & Lösningar

Våra lösningar är konstruerade för att spara resurser och skydda miljön så att de bästa resultaten uppnås på ett hållbart sätt.

process and support

Process & Support

Integrerat kompetens och integrerat support hjälper oss att lösa problem på ett mycket omfattande sätt för att hjälpa till att säkerställa processoptimering och tillgångsskydd.

tools and technology

Verktyg & teknik

enVision™ är byggt på bevisad, toppmodern teknik för kommersiella tvättinrättningar runt om i världen, och ger dig de verktyg du behöver för att uppnå högre affärsprestanda och ökad kundnöjdhet.

safety and training

Utbildning & Säkerhet

Disciplinerad och rigorös programmering hjälper till att säkerställa de mest effektiva, goda och konsekventa resultaten i din verksamhet.