FreshlyMadeBedw2towelsandlightgreenpillows

StainBlaster™ fläckhantering

StainBlaster™ från Ecolab erbjuder professionell fläckborttagning för professionella verksamheter. Nedfläckade tyger kommer ut renare, vitare och mjukare redan första gången och hjälper till att både skydda era tyginvesteringar och reducera behovet av att byta ut tyget.

Varför välja Stainblaster™ för fläckhantering?

 • Högre renlighetsnivå ökar gästtillfredsställelsen
 • Fläckar är den viktigaste orsaken till att textilier måste bytas
 • Många lösningar för att tackla den vanligaste smutsen och fläckarna
 •  

  DP Hotels utlåtande om samarbetet med Ecolab

  The Sleep Inn i Fort Lauderdale, Florida, USA, som ingår i DP Hotels-koncernen, berättar om det värde man ser i att samarbeta med Ecolab för att uppnå bästa möjliga resultat med hjälp av skräddarsydda lösningar för alla sina boendeanläggningar.

  Little Palm Island Resorts utlåtande om samarbetet med Ecolab

  Little Palm Island Resort i Florida Keys berättar om det värdefulla med ett skräddarsytt samarbete med Ecolab, som hittar lösningar på alla problem, oavsett var de uppstår och vilka lokala förutsättningar som finns.

  Ecolab Healthcare mailing list registration

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.

  StainBlaster-broschyr

  Mer produktinformation och information om hur du kan optimera din tvättverksamhet med Ecolabs StainBlaster-program för fläckhantering finns i produktbroschyren som kan laddas ner nedan.