Det kompletta handhygienprogrammet
för din anläggning

Att implementera ett omfattande handvårdsprogram i hela tillverkningsmiljön för läkemedel kan bidra till att förhindra spridning av sjukdomar bland anställda och besökare. Ecolab har utvecklat ett heltäckande sortiment inom handhygienprodukter, inklusive handtvål och handsprit, som gör handtvätten effektiv, säker och enkel.

Alla handhygienprodukter är inte likadana. Utöver rena händer fokuserar Ecolab Life Sciences produkter och tjänster på följande:

Ecolab Hand Hygiene products
Skin Health icon

Hälsosam hud

Ecolabs handvårdsprodukter innehåller återfuktande och vårdande ämnen för att minska irritation och torrhet samtidigt som en hälsosam hud främjas som en del av ett handhygienprogram.

Icon displaying expansive

Produkter och doseringsutrustning som kan utökas

Ecolab erbjuder ett flexibelt sortiment av tvålar och handsprit för olika behov samt manuell och automatisk doseringsutrustning, för enkel användning. Våra experter kan även hjälpa dig att avgöra var produkterna bör placeras för att ge högre användningsgrad och bättre hygien.

Sparkling hands icon

Effektiv hygien

Beroende på vilken produkt du väljer ger många av Ecolabs tvålar och handsprit snabb och bevisad antimikrobiell effekt mot ett stort antal mikroorganismer och patogener.

Thumbs up icon

Rutiner för efterlevnad

Ecolabs produkter är utformade för upprepad användning. Genom att fokusera på hudhälsa och användarupplevelse kan Ecolabs beredningar främja mer konsekvent användning och bättre efterlevnad av rutinerna.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Tack för ditt intresse för våra produkter och tjänster.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

Washing hands in a sink

En enda butik för handhygien

Att införa effektiva rutiner för handhygien är ett av de enklaste sätten att minska risken för korskontaminering och förhindra spridning av mikroorganismer på en anläggning. Att arbeta med en enda leverantör av lösningar för rengöring, desinfektion och handhygien kan bidra till att säkerställa att företaget är skyddat och att driftskostnaderna sänks.


Läs mer

Se vår expertis inom handhygien

Se bästa praxis för handtvätt

Nexa soap dispenser putting soap in hands

Få en offert idag och se hur vårt kompletta handhygienprogram kan maximera värdet och minimera riskerna.