Hololens Headset

Virtuella besök på nästa nivå med Ecolab Life Sciences

Ha med dig Ecolabs experter på plats, var som helst och när som helst, med virtuella besök baserade på blandad verklighet.

Att arbeta med Ecolab har alltid inneburit ett samarbete med tillgång till betrodda experter som känner till komplexiteterna du ställs inför. Nu har det blivit ännu enklare och mer effektivt att jobba med dessa experter. Med hjälp av verktyg för blandad verklighet från Microsoft, däribland HoloLens 2 och Dynamics 365 Remote Assist, kan vi nu erbjuda full support på frontlinjen på ett helt nytt sätt.Virtuella besök på nästa nivå med Ecolab Life Sciences


Hur fungerar virtuella besök?

HoloLens headset or a mobile device with Remote Assist

Beroende på dina behov tillhandahåller Ecolab ett HoloLens 2-headset eller en mobil enhet med Dynamics 365 Remote Assist. HoloLens 2 är en sluten handsfree-dator utrustad med kameror, högtalare, mikrofon och Wi-Fi-anslutning. När en Ecolab-partner använder dessa under ett besök på din anläggning kan de koppla upp sig och kommunicera i realtid med personer eller grupper med tekniska experter, ingenjörer och forskare på distans, samtidigt som de visar situationen genom sina ögon. Oavsett vad bäraren tittar på kan den uppkopplade personen eller gruppen se samma sak. HoloLens 2 är ett kraftfullt redskap som kan omsluta bäraren i omgivningarna på din anläggning.

HoloLens Remote Assist application

HoloLens 2 erbjuder en upplevelse med virtuell och förstärkt verklighet. På så sätt kan tekniska dokument, bilder, videor osv. projiceras på enhetens lins så att bäraren kan se dessa vid sidan av deras faktiska, visuella värld. Dessutom kan gruppen som tittar på utmatningen från HoloLens 2 anteckna (t.ex. rita, ringa in, markera) element inom utrymmet som bäraren tittar på för bättre anvisningar och kommunikation.

Oavsett vilken enhet som används möjliggör applikationen Remote Assist kraftfullt samarbete i realtid med hjälp av gruppmöten, anteckningsmöjligheter, förstärkt verklighet med mera.

Collaboration Icon

Samarbete och vägledning i realtid

Ecolabs partner på din anläggning kan ta in den teknikexpertis som krävs virtuellt, i realtid, så att de själva kan se din anläggning. Genom virtuella besök kan vårt tekniska team se din anläggning och utrustning på sätt som inte är möjliga med hjälp av bara bilder och videor, och därmed ge rekommendationer för anläggningsspecifika rengöringsprogram som kan bidra till att förbättra din produktivitet och effektivitet.


Fast time resolutions icon

Kommer snabbare till en lösning

Ecolabs sälj- och teknikrepresentanter var som helst i världen kan koppla upp sig virtuellt till Ecolabs forskare, ingenjörer och tvärfunktionella team på distans. Med färre resplaner att samordna och eftersom du slipper vänta på svar på e-postmeddelanden eller telefonsamtal från ett tekniskt team kan du implementera lösningar snabbare.


Access to Technical Documents icon

Tillgång till teknisk dokumentation och inspelningsfunktion

HoloLens 2-användare kan visa virtuella dokument, som en bild av systemets arkitektur eller utrustningens bruksanvisning, direkt i sin verklighetsvy, så att de kan hålla ett öga på dem medan de utför uppgiften. Under Remote Assist-baserade möten kan du även släppa stöddokumentation i chatten så att hela gruppen kommer åt den, oavsett om de befinner sig på plats eller inte.

Exempel från verkligheten

Nedan hittar du exempel på när Ecolab har använt virtuella besök med kunder:

  • Besiktning och revision av anläggning med läkemedelstillverkare
  • Genomgång av efterlevnad av standardiserade tillvägagångssätt med tekniker i renrum med ansvar för rengöring och desinficering
  • Analys av smuts och rester som är svåra att rengöra inuti tillverkningsutrustning på tillverkningsanläggningar för kosmetika

Är du redo att ta dina anläggningsbesök
till nästa nivå?

Fyll i formuläret eller begär ett besök från din ​​​​​​​Account Manager på Ecolab för att själv se hur virtuella besök kan hjälpa ditt team.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Tack för ditt intresse för våra produkter och tjänster.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.