EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Varumärkesskydd för närbutiker

För att driva en framgångsrik närbutik krävs höga varumärkes- och kvalitetsstandarder. När man står inför utmaningar som hög personalomsättning och ökande risker inom livsmedelssäkerhet är proaktiva åtgärder avgörande för att säkerställa en säker och framgångsrik verksamhet. Med branschens bästa bedömningsprogram för närbutiker erbjuder EcoSure butiksgranskningar på plats och dataanalys, så att du kan fokusera på ekonomin. Våra program täcker verksamhetsproblem från ytor som ofta vidrörs till rena toaletter och mycket mer, vilket hjälper dig att se till att kunderna har det bekvämt och är nöjda.

EcoSure skapar unika bedömningsprogram som utformas i samarbete med din verksamhet och anpassas efter behoven i närbutiksbranschen. Vi erbjuder insikter i realtid, analys av data och genomförbara åtgärder som minskar risken att varumärkets rykte försämras och optimerar gästupplevelsen, vilket ger nöjdare kunder som kommer tillbaka. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

En strategi för varumärkesskydd med fokus på avgörande faktorer

  • Varumärkesstandarder

  • Livsmedelssäkerhet

  • Gästupplevelsen

  • Produktkvalitet

  • Folkhälsa

  • Hållbarhet

  • Arbetsplatssäkerhet

Ditt rykte är viktigt. Låt oss hjälpa dig att skydda det.

EcoSures förstklassiga skydds- och bedömningsprogram för varumärken i närbutiksbranschen omfattar bedömningsstandarder för många viktiga områden – folkhälsa, livsmedelssäkerhet, arbetsplatssäkerhet, varumärkesstandarder och gästupplevelse. Våra branschledande fältrådgivare samarbetar med dig för att ta fram lösningar för varumärkesskydd som ger nöjdare gäster, minskar personalomsättningen, minskar riskerna inom livsmedelssäkerhet och uppmuntrar gästerna att stanna längre. 

Program, produkter, utrustning och tjänster

Utforska våra EcoSure-erbjudanden

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Kontakta oss

EcoSures omfattande bedömningsprogram för närbutiker hjälper dig att göra positiva förändringar för ditt varumärke. Här är några av fördelarna med vårt branschledande program:

Säkerställer gästernas säkerhet och tillfredsställelse
Ökar personalens säkerhet
Undviker böter och arbetstagarersättning
Skyddar varumärkets rykte och affärsresultatet

Kontakta EcoSure

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.