Sanitary Beer Bottles on Conveyor Belt

Smörjningslösningar för transportband

Det är en stor uppgift att hålla igång tillgången till livsmedel och drycker. Traditionella smörjmedel för transportband för livsmedelstillverkning och dryckesframställning kan innebära hög vattenförbrukning, löpande applicering och omfattande schemalagd stilleståndstid. Vi har bättre alternativ för att förbättra detta.

Ecolab har kemikalierna, servicen, utrustningen och expertisen som krävs för att hålla igång transportbanden i produktionen på bästa sätt. Rekommendationerna för smörjningssystem för transportband är beroende av band- och förpackningstyp. Våra DryExx™-system för torrsmörjning är silikonbaserade och kan minska vattenanvändningen i smörjningssystemet med 97 %.

Vi kan hjälpa er att hålla igång produktionslinjerna samtidigt som vattenbehovet minskar, vilket förbättrar effektiviteten och reducerar flaskavfallet. Upptäck vad Ecolab kan erbjuda ert smörjningssystem för transportband. 

Program, produkter, utrustning och tjänster

Utforska vårt utbud inom smörjning för transportband

Rengöringslösningar ”Out of Place”

Utrustnings- och tekniktjänster

Som företaget som uppfann clean in place har vårt erfarna fullserviceteam kunskapen, tekniken och branschexpertisen som krävs för att tillhandahålla system utformade för att minska de övergripande driftkostnaderna och förbättra livsmedelssäkerhetsprogram.

Ecolab Hygiene Monitoring Program

Program för hygienövervakning

Ecolab samarbetar med Hygiena för att erbjuda livsmedels- och dryckesbranschen ett nytt program för hygienövervakning – ett innovativt och kostnadseffektivt utbud som är bäst i klassen och hjälper er att optimera ert livsmedelssäkerhetsprogram.

Washing hands with soap in industrial sink.

Utbildning om livsmedelssäkerhet

Ecolabs livsmedelssäkerhetsinstitut erbjuder såväl klassrumsbaserad som praktisk utbildning för kunder, som hjälper dem att proaktivt hantera risker som rör livsmedelssäkerheten, förbättra sin produktivitet och säkerställa efterlevnad av gällande regelverk.


Food Safety Experts in Lab

Expertis inom livsmedelssäkerhet

Som global ledare inom teknik för livsmedelssäkerhet erbjuder Ecolab våra kunder i livsmedelskedjan lättillgänglig säkerhetsinformation som kan leda till handling, inklusive snabba kundsvar på orosmoln inom livsmedelssäkerhet.