Plant worker at a cookie factory

Industriella bagerier

Fokus på hela anläggningen. Rengöring av hela anläggningen.

Bageriverksamheter har särskilda rengöringsbehov, och Ecolab levererar. Fukt, damm och livsmedelsföroreningar är viktiga orosmoment men våra heltäckande rengöringsprogram ger övergripande insikter och mätbara resultat. 

När du samarbetar med Ecolab får du tillgång till våra expertkunskaper om att minska mängden allergiframkallande ämnen och avbrottstiden inom livsmedelsbearbetning samt hjälp med att säkerställa livsmedelssäkerheten i bageriverksamheter.

Program, produkter, utrustning och tjänster

Utforska vårt utbud för industriella bageriverksamheter

Image of an Ecolab Expert on-site consultation

Effektivisering av bagerianläggningar

Ecolab är experter på livsmedelstillverkning. Företaget grundades år 1923 och har utvecklat nya produkter ända sedan dess, så när du samarbetar med oss kan du utnyttja både vår erfarenhet och expertis inom rengöring för industriella bageriverksamheter. 

För att bagerianläggningar ska fungera effektivt krävs ett heltäckande tillvägagångssätt. Vi granskar hela anläggningen och rekommenderar ett program som täcker alla behov – inklusive lagstadgade krav – vilket både ökar produktionstiden och minskar arbetskostnaden.

Lösning i fokus: Ecolabs plattform för livsmedelssäkerhets- och kvalitetsansvariga bidrar till att öka prestandan med hjälp av riktmärken, trender och dataanalys,

Two Ecolab Experts in a Food Processing facility

Kontakta oss

Ecolab förstår sig på industriella bagerier och står redo att hjälpa till.

Övergripande insikter och mätbara resultat
Beprövade resultat vad gäller att minska förekomsten av allergiframkallande ämnen
Kemikalier för torrengöring som hanterar fukt och damm
Programvara för riktmärkning, trender och dataanalys

Kontakta Ecolab Food & Beverage

Tack för att du kontaktar oss angående Ecolabs lösningar för industriella bageriverksamheter. Fyll i formuläret så kontaktar en Ecolab-representant dig.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.