ecosure BOS no logo

Varumärkesskydd för äldrevårdsinrättningar

Äldrevårdsinrättningar måste uppfylla strikta regelkrav och erbjuda de boende en så bra upplevelse som möjligt, vilket innebär unika utmaningar. Eftersom de boende är utsatta vad gäller hälsa är det oerhört viktigt att förebygga spridning av infektioner och exponering för livsmedelsburna patogener. Några av de främsta prioriteringarna för äldrevårdsaktörer är att optimera effektiviteten och bemanningen, samtidigt som man minimerar personalomsättningen.

EcoSure erbjuder omfattande program som kan hjälpa din inrättning att uppnå en effektiv verksamhet där de boendes och personalens välmående prioriteras. Vi använder en samarbetsbaserad metod för att erbjuda bedömningar på plats, rådgivning och bästa branschpraxis. Vi tar fram ett skräddarsytt program som omfattar de viktigaste delarna av din verksamhet. Våra program erbjuder analys av data, insikter i realtid och genomförbara åtgärder som minskar de varumärkesrelaterade riskerna för aktörer inom äldrevården och optimerar upplevelsen för både boende och besökare. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

En strategi för varumärkesskydd med fokus på avgörande faktorer

  • Varumärkesstandarder 
  • Gästupplevelsen
  • Livsmedelssäkerhet 
  • Folkhälsa
  • Arbetsplatssäkerhet 
  • Produktkvalitet
  • Hållbarhet 

Ditt rykte är viktigt. Låt oss hjälpa dig att skydda det. 

EcoSures branschledande bedömningsprogram för äldrevården är en heltäckande metod som omfattar viktiga aspekter på folkhälsa, boendeupplevelsen, arbetsplatssäkerhet och varumärkesstandarder. Våra fältrådgivare samarbetar med dig för att förbättra verksamhetens resultat, minska riskerna och öka tillfredsställelsen bland de boende.

Program, produkter, utrustning och tjänster

Utforska våra EcoSure-erbjudanden

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Kontakta oss

EcoSures omfattande bedömningsprogram för äldrevården skapar tillsammans med dig positiva förändringar för ditt varumärke. Här är några av fördelarna med vår branschledande lösning för varumärkesskydd:

Bättre operativ effektivitet, vilket ger smidigare daglig verksamhet och personal som stannar längre
Bättre regelefterlevnad
Prioritering av de boendes och besökarnas upplevelser
Skydd av varumärkets rykte och affärsresultat

Kontakta EcoSure

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.