Program för livsmedelsdetaljhandeln

grocerycarticon

Ecolab känner igen de unika utmaningarna som handlare inom livsmedelssektorn står inför. Vi erbjuder ett brett utbud av marknadsspecifika produkter och utrustning samt skräddarsydd service och utbildning på webbplatsen - allt med fokus på att höja kundens livsmedelssäkerhetshantering och operativa effektivitet.

Med Ecolabs livsmedelsdetaljhandelsprogram är dina kunder, varumärken och resultat skyddade.

cleaningspraybottleicon

INNOVATIVA PRODUKTER

Unika utmaningar inom matdetaljhandeln kräver speciella rengörings- och sanitetsprodukter. Ecolabs service för livsmedelsbutiker känner till dessa behov och har utvecklat ett innovativt högpresterande produktsortiment som ger utmärkta rengöringsresultat, effektivitet och säkerhet i användningen, alla på hållbara sätt.

mopandbucketicon

UTRUSTNING

Ett samarbete med Ecolab innebär att ni har tillgång till utrustning som optimerar rengöringsprocessen och som ökar era anställdas säkerhet. Vårt avancerade doseringssystem hjälper er att spara pengar och förbättra rengöringsresultatet genom att garantera exakt dosering och att produkten används på ett ekonomiskt sätt. Allt detta med minsta möjliga påverkan på naturen.

ecolabservicetruckicon

SERVICE

Ecolab har en geografisk räckvidd som gör det möjligt att erbjuda bättre service på plats var er butik än finns i världen. Varje Ecolab FRS-anställd har fått utbildning i att följa samma strikta protokoll världen över, med utökat förvaltarskap för anpassningen till lokala regioner och marknader. Våra kontroller och dokumentation av livsmedelssäkerheten kan anpassas efter er butiks behov för att garantera era kunders och era affärers hälsa.

Vårt åtagande är att erbjuda er kvalificerad, exceptionell service på plats, var- och närhelst det behövs.

ecolabservicerepinwhitecoaticon

UTBILDNING

Utbildning för de anställda med jämna mellanrum kan innebära skillnaden mellan en bra och en dålig kundupplevelse, en god måltid och problem med livsmedelssäkerheten, eller en återkommande kund och en som går förlorad. Att lägga till en utbildningscykel har visat sig hjälpa servicen i matbutiker att betydligt öka prestandan inom livsmedelssäkerhet. Vi erbjuder även ett detaljerat, flerspråkigt utbildningsmaterial som visar korrekta metoder för städning och renhållning.

Visa marknader

Relaterade framgångshistorier