clothingwashingmachineicon

Kommersiella tvättprocesser är ingen enkel sak. Tunneltvättmaskiner skapar komplexa utmaningar med specifik kemikaliedosering till tekniska programmeringsdetaljer. När en kommersiell tvättinrättning stod inför dessa utmaningar kontaktade de Ecolabs Tunnel Doctors™ för att få hjälp.

Företaget upplevde att tvätten hade en hög vattenförbrukning, utspädda kemikalier i specifika zoner samt ojämna resultat på sängkläder, vilket berodde på inkonsekventa pH-värden. Det resulterade i handdukar med dålig tvättkvalitet och en hård känsla. De behövde hjälp med att förbättra resultaten och sin operativa effektivitet.

Vi föreslog lösningar som förbättrade kvaliteten och effektiviteten avsevärt.

45 000 USD

Med specialiserad kompetens som ingen annan kan erbjuda gjorde våra Tunnel Doctors en fullständig besiktning av anläggningen och genomgående analyser av alla tunnelsystem, kemikalier och processer. De identifierade felaktiga inställningar i sköljzonen, överutspädning av kemikalier, läckande ventiler och överdrivna temperatursinställningar i torktumlaren. Lösningar som minskade vatten- och energiförbrukning, optimerade doseringar och pH-värden samt betydligt förbättrade den totala tvättkvaliteten och känslan rekommenderades. Med de vinster som tvätteriet gjorde i form av effektivitet kunde de investera i ny teknik för att utöka verksamheten och maximera sina vinster.

  • Genom att identifiera och åtgärda ineffektivitetsproblem sparade anläggningen 303 680 gallon vatten per år.
  • De totala nyttjandekostnaderna minskade med 45 000 $ årligen.
  • Ecolabs Tunnel Doctors hanterar över 70 procent av alla tunneltvättmaskiner i Nordamerika.

Relaterade framgångshistorier från kunder

Besökare som läste den här historien läste även

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.