Vi tacklar den tuffaste utmaningen inom hotelltvätt

Four story building icon.

En aktuell studie framställd av Satisfaction Management Systems, en marknadsundersöknings- och konsultfirma, fann att 70 procent av tvätteriarbetarna inom boendesektorn anser att fläckborttagning är deras största utmaning. Vi utvecklade vårt StainBlaster™-program för att hjälpa dem att spara både tid och pengar – och samtidigt uppnå utmärkta resultat som gör gästerna nöjda.

För att hjälpa tvätterier att tackla tuffa fläckar och producera rena, vita och mjuka resultat i varje tvätt har vårt team arbetat med att förbättra StainBlaster™-produkterna. Våra egna produkter i StainBlaster-utbudet är särskilt utformade för att klara av de tuffaste och vanligaste fläckarna för tvätterier – fett, olja, bläck, blod, läppstift, kroppsvätskor, smink, lera, solskyddskrämer, kaffe, te, vin, juice, mögel och till och med rost och järn.

Våra fläckborttagningsprodukter är en del av vårt kompletta utbud av tvättvårdslösningar för boende- och äldrevårdsbranschen.

Icon of cleaning spray bottle

För ett genomsnittligt 150-rumshotell kostar den dagliga tvätten över 200 dollar per dag. Under ett års tid spenderar ett 150-rumshotell uppskattningsvis 75 000 dollar – ungefär 25 procent av detta spenderas på nya sängkläder. Med hjälp av effektiv fläckborttagning kan hotell optimera sin tvätthantering och spara pengar genom att minska behovet av att köpa nya lakan. Vårt StainBlaster-system sparar inte bara tid och pengar åt våra kunder – det kan dessutom leda till högre betyg från gästerna och skydda hotellets anseende.

  • 70 % av tvätteriarbetarna inom boendesektorn anser att fläckborttagning är deras största utmaning
  • Ett genomsnittligt 150-rumshotell lägger ca 18 750 dollar per år på att byta ut sängkläder – ungefär 25 % av den totala tvättkostnaden.
Visa alla historierMer om tvätt

Liknande berättelser

Besökare som läste den här historien läste även

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.