Avsnitt 2: Vägen från manuell rengöring till automatiserad COP – fördelar med automatiserade skåptvättar

Ecolab expert reviewing a part in a facility

När det gäller tillverkning av egenvårdsprodukter använder många anläggningar manuella rengöringsrutiner. Inom de här rutinerna finns möjligheter för tillverkarna att övergå till automatiserade processer, vilket kan spara tid och minska riskerna. I avsnitt 2 diskuterar Susan Youngquist, Technical Consultant & Validation Manager på Ecolab, och Pete Barrie, Product Management Director på Sani-Matic, vägen från manuella till automatiserade rengöringsprocesser, fördelarna med automatiserade skåptvättar och hur man gör övergången.

Lär dig hur och varför tillverkare väljer att automatisera sina rengöringsprocesser.

 


 

 

Relaterade artiklar