Ecolab fortsätter investera i toppmoderna AI-lösningar för restaurang och storkök

04 juni 2024
A man's hands pointing at a tablet screen's graphics

Med hundra års erfarenhet inom innovationer och över 30 års expertis inom digitala lösningar är Ecolab fast beslutet att bättre stötta sina kunder inom restaurangbranschen. På den senaste National Restaurant Association-mässan i Chicago visade företaget upp en heltäckande uppsättning lösningar för både matsalar och personalutrymmen som representerar framtiden för snabbmatsbranschen – med allt från varumärksskyddet EcoSure till det senaste inom Miso Robotics-tekniken.

Idag är vi glada att kunna berätta att Ecolab investerar i Nya Zeeland-baserade Fingermark, ett företag som erbjuder branschledande datorbildsutrustning och självbetjäningsteknik för kunder inom restaurangbranschen. Den nya investeringen kommer att binda de två företagen till långsiktiga AI-strategier och bidra till att forma branschens framtid – strategier som kan stärka restaurangernas rutiner, motverka personalbrist och överträffa kundernas förväntningar.

”I över 100 år har Ecolab strävat efter att hjälpa våra kunder inom hotell- och restaurangbranschen att uppnå sina verksamhets- och hållbarhetsmål”, säger Chris Loflin, Senior Vice President och General Manager Global QSR. ”Vårt samarbete med Fingermark kommer att hjälpa oss att tackla nutidens operationella utmaningar och att uppfylla vårt löfte om att tillhandahålla artificiell intelligens och datorbildsutrustning i stor skala till våra snabbmatskunder i hela världen.”

Fingermark grundades 2006 med målsättningen att hjälpa företag att öka sin operativa effektivitet. Sedan dess har företaget bibehållit sitt fokus på att ligga i framkant och erbjuda toppmoderna tekniklösningar som kan öka hastigheten och effektiviteten hos snabbmatsrestauranger i hela världen.

”Vi är visserligen alldeles i början av vårt samarbete med Ecolab, men tillsammans kan vi spela en viktig roll inom snabbmatsbranschens långsiktiga strategier”, sa Luke Irving, grundare och Chief Executive på Fingermark. ↑Detta är ett äkta samarbete som kommer att hjälpa båda företagen att bättre betjäna sina globala kunder inom snabbmatsbranschen och ytterligare stärka Fingermarks ökande anseende.”

Ecolab anser att Fingermarks lösningar kan hjälpa restauranger att tillämpa artificiell intelligens inom olika delar av verksamheten, såväl i matsalar som personalutrymmen, och därmed göra det lättare för personalen att hantera toppar i efterfrågan och erbjuda oslagbar kundservice.

Ytterligare information om den här investeringen kommer att tillhandahållas Ecolabs kontoansvariga allt eftersom den blir tillgänglig. Läs mer om Fingermark och deras lösningar på företagets webbplats, fingermark.ai.

”Vårt samarbete med Fingermark kommer att hjälpa oss att tackla nutidens operationella utmaningar och att uppfylla vårt löfte om att tillhandahålla artificiell intelligens och datorbildsutrustning i stor skala till våra snabbmatskunder i hela världen.”

Chris Loflin

Senior Vice President och General Manager Global QSR på Ecolab

Liknande nyheter