Premiär för ett professionellt ytrengöringssortiment som fortsätter att rengöra och rengöra och rengöra… 

14 augusti 2024
MAXX Synbiotic-sortimentet

Trots noggrann, regelbunden och daglig rengöring ansamlas smuts med tiden, särskilt i svåråtkomliga utrymmen. Svårstädade och ohygieniska områden kan uppstå i hörn och skrymslen, under möbler och mattor – särskilt på porösa ytor som golv- och väggplattor. Mikroskopisk smuts kan samlas djupt inne i ytans porer och försvåra hygienisk rengöring. Med tiden blir smutsen synlig och kan till och med orsaka dålig lukt, vilket i sin tur kan minska gästtillfredsställelsen och leda till negativa omdömen.

Ecolab har erbjudit innovativa lösningar för effektiv, hygienisk och hållbar rengöring i över 100 år. Den nya produktserien MAXX Synbiotic innehåller allrengöringsmedel för toaletter, golv och sanitetsutrymmen och kommer att förändra rengöringsbranschen för gott!

MAXX Synbiotic: kraftfulla medel och resultat

Produktserien MAXX Synbiotic innehåller:

  • MAXX Brial Synbiotic, ett lätt skummande allrengöringsmedel
  • MAXX Magic Synbiotic, ett golvrengöringsmedel för alla vattenbeständiga golv
  • MAXX Magic Scrub Synbiotic, ett icke-skummande rengöringsmedel för skurmaskiner
  • MAXX Into Synbiotic, ett lätt skummande sanitetsrengöringsmedel
  • MAXX Into WC Gel Synbiotic, en svagt sur WC-rengöringsgel i brukslösning

Produkterna i MAXX Synbiotic-serien är helt biologiskt nedbrytbara och avlägsnar inte bara orsaken till dålig lukt utan bryter även ner ämnen som skulle kunna orsaka dålig lukt i framtiden.

50 miljarder nya medarbetare i ditt team

Alla produkter i MAXX Synbiotic-sortimentet innehåller en särskild blandning av utvalda pro- och prebiotika, samt biologiskt nedbrytbara ytaktiva medel.

Denna unika "synbios" av pro- och prebiotika kan utgöra den avgörande skillnaden jämfört med konventionella probiotiska rengöringsmedel.

Illustration of how synbiotics clean vs. traditional cleaners and probiotic only cleaners

Till skillnad från konventionella probiotiska rengöringsmedel innehåller MAXX Synbiotic-produkterna inte bara ca 50 miljarder probiotika som producerar enzymer och bryter ner smuts per liter. De innehåller också prebiotika – sockerämnen som fungerar som aktivatorer och energikälla för probiotikan. Det är precis de här sockerämnena som gör det möjligt för mikroorganismerna att rengöra både omedelbart och kontinuerligt. Så man skulle kunna säga att smutsen är deras supermat och deras livs målsättning är att ge kontinuerlig rengöring som varar.

Tänk om du fick tillgång till ett team med 50 miljarder medarbetare på en gång: flitiga och ständigt redo att rycka in, överallt där de behövs.

Designat av naturen, aktiverat av vetenskapen

Synbiotika är den senaste generationen i rengöringsrevolutionen och framtiden för städbranschen. Läs mer.  För en säkrare framtid.

Mer om MAXX Synbiotic

 

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL) är en betrodd partner på över tre miljoner kundanläggningar och världsledande vad gäller lösningar och tjänster inom vatten, hygien och förebyggande av infektioner som skyddar människor, planeten och företag. Ecolab har en årsförsäljning på 13 miljarder USD och 47 000 medarbetare. Företaget erbjuder heltäckande lösningar, datadrivna insikter och service i världsklass för att främja livsmedelssäkerheten, bibehålla rena och säkra miljöer, optimera vatten- och energiförbrukningen samt förbättra den operativa effektiviteten och hållbarheten för kunder inom livsmedels-, sjukvårds-, hotell- och industribranschen i över 170 länder runt om i världen. www.ecolab.com

Följ oss på LinkedIn @Ecolab, X @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc och Facebook @Ecolab.

Liknande nyheter