White Foam on Blue Background

COSA™ Manual Cleaners for Pharmaceutical Applications

Ecolab COSA™ Manual Cleaners kallas även för skumrengöringsmedel och har utformats för läkemedelstillämpningar där stabilt skum krävs utan några tillsatser. Stabilt skum ger längre kontakttid, vilket resulterar i effektivare rengöring.

Som en del av våra heltäckande lösningar erbjuder Ecolab ett rengöringsmedel med neutralt pH-värde om manuell rengöring skulle krävas under läkemedelstillverkning eller som ett tillsatsmedel i en skumrengöring.

Eftersom inte alla delar kan rengöras endast mekaniskt krävs ofta neutrala rengöringsmedel för att effektivt kunna rengöra och samtidigt upprätthålla personalens säkerhet. 

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Utforska vårt omfattande utbud av CIP- och COP-rengöringsmedel och -desinfektionsmedel för system för läkemedelstillverkning

Välj mellan alkaliska rengöringsmedel, sura rengöringsmedel, tillsatsmedel och förstärkare, samt desinfektionsmedel som har utformats speciellt för läkemedelskontaktytor i regelbundet kontrollerade och spårbara produktionsanläggningar.

Upptäck hur du kan utveckla ett anpassat program för just din anläggnings specifika behov som uppfyller de senaste regelstandarderna och stöds av våra specialiserade tekniska och valideringsteam.  

Andra COSA™ Manual-rengöringsprodukter

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga erbjudanden hittades

Andra lösningar för läkemedelstillverkning

Läs mer om hur Ecolabs läkemedelstillverkare kan hjälpa din anläggning att skapa säkra, godkända produkter som överträffar standarder, förbättrar operativ effektivitet och hjälper dig att uppnå hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.