TotalHygiene

Handvård

Korrekt handhygien motverkar spridning av infektioner och livsmedelsburna patogener, så att både personalen och gästerna känner sig trygga och håller sig friska. Vårt handhygiensystem kombinerar effektiva kemikalier med teknik och professionell utbildning för att öka efterlevnaden.

Handhygienprogrammet Nexa:

garanterat rent

Det nya Nexa-sortimentet erbjuder effektivitet och hållbarhet via tekniskt avancerade doseringsbehållare med enklare kemisk sammansättning och förpackningar. Nexa uppfyller dina krav på korrekt handhygien:

  • Effektiv produkt
  • Korrekta rutiner
  • Kontinuerlig service
  • Effektiv dosering 

Broschyrer att ladda ner

Att etablera ett heltäckande handtvättssystem för hela din anläggning kan förebygga spridning av sjukdomar bland både gäster och anställda, vilket leder till en friskare och mer produktiv verksamhet.

För ytterligare produktinformation och för att läsa mer om våra handhygienssystem, vänligen ladda ner produktbroschyrerna nedan.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.