Ecolab Klercide™ Sterile 70/30 Denatured Blended with WIFI Range

Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol – Blended with WFI

En tillförlitlig, steril spraylösning blandad med WFI för desinficering av renrumsmiljöer av högsta klass, med samma effektivitet som ett enkelt pumpsprayformat och utrustad med det patenterade tillförselsystemet, SteriShield™. Finns även i en flaska på 5 l med lock och som aerosol.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Jämn effektivitet

Steril, 0,2 mikronfiltrerad lösning med 70 % t-sprit blandat med vatten för injektion (WFI). Finns i spraybehållare på 500 ml och 1 l samt behållare på 5 l med lock.

Icon with a checkmark in the center

Enkel och effektiv desinficering varje dag

Beprövade Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol i ett användarvänligt pumpspray- eller aerosolformat som är utformat för att effektivisera daglig desinficering av kritiska processtillämpningar, däribland aseptisk behandling, RAB:er, ytor som kommer i kontakt med produkter och andra sterila områden.

Icon representing promoting

Sterilt tillförselsystem

Pumpspraybehållaren har det patenterade tillförselsystemet SteriShield™ (SDS) som ser till att innehållet förblir sterilt genom att bilda en fullständig tätning som förhindrar att luft (samt mikrobiologiska eller kemiska föroreningar) dras tillbaka in i flaskan.

Open box icon

Praktisk förpackning

Trippelförpackad för att effektivisera införsel i högklassificerade utrymmen. Förpackningen är utformad för enkel användning.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Varje parti har ett intyg om analys och sterilitet. Alkoholblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och sedan fylld och trippelförpackad i renrum av klass C innan den slutsteriliseras med gammastrålning.

Försäljningsenhet Applikationsområde
  • 24 aerosolflaskor x 360 ml
  • 12 pumpsprayflaskor x 500 ml
  • 6 pumpsprayflaskor x 1 l
  • 4 flaskor med lock x 5 l
För användning på golv, väggar och hårda ytor.

Ta en titt på Klerwipe™ Denatured Ethanol Pouch Wipes with WFI om du är intresserad av bruksfärdiga servetter.


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.