Klerwipe Tub Pouch Wipes

Klerwipe™ 70/30 Denatured Ethanol Wipes

För desinficering av små ytor och utrustning.

Bruksfärdiga sterila servetter utformade för desinficering i renrumsmiljöer. Klerwipes™ är tillverkade av polyestercellulosa med nanopartiklar. De är mycket absorberande och förblir våta under hela användningen för att garantera jämn applicering av alkohol över hela ytan.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Jämn effektivitet

Sterila servetter av nanopartiklar som impregnerats med en blandning av 70 % denaturerad ethanol och avjoniserat vatten. En steril servett för små ytor som är klar att användas. Tillgänglig i återförslutningsbara påsar med Klertear™ på det yttre omslaget eller i burk.

Shield with a check mark icon

Enkel och effektiv desinficering varje dag

Betrodda  Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol har utformats för att effektivisera daglig desinficering av små ytor.

Hand wiping icon

Kvalitetsservetter

Impregnerade servetter är perfekta för viktiga produktionstillämpningar.

Open box icon

Praktisk förpackning

Trippel- eller dubbelförpackade för att effektivisera införsel i högklassificerade utrymmen. Förpackningen är utformad för enkel användning med handskar.

Icon representing promoting

Steril produktion

Alkoholblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och fylls och dubbelförpackas sedan i ett renrum av klass C innan den slutsteriliseras med gammastrålning. Ultraljudsförseglade och gammastrålade. Varje parti har ett intyg om analys och strålning.

Försäljningsenhet Enhetsstorlek Substrat Applikationsområde
  • 20 påsar x 15 servetter
  • 20 påsar x 10 servetter
  • 15 påsar x 10 servetter
  • 15 burkar x 100 servetter
  • 15 burkar x 200 servetter
  • 200 x 200 mm servett
  • 300 x 300 mm servett
  • 200 x 230 mm servett
  • Nanomaterial (45 % polyester, 55 % cellulosa)
  • 100 % stickad polyester, inte vävd
Använd på hårda ytor

För produkter som är redo att användas, se Klercide™ Denatured Ethanol RTU och Klerwipe™ Denatured Ethanol Mop Wipes.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.