Klerwipes™ Tub and Pouch wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA – Pouch Wipes (Blended with DI)

För desinficering av små ytor och utrustning.

Bruksfärdiga, sterila servetter utformade för desinficering av renrumsmiljöer. Klerwipes™ finns som servetter i 100 % polyester eller polyestercellulosa med låg partikelhalt. De är mycket absorberande och förblir våta under hela användningen, vilket säkerställer jämn applicering av alkohol på hela ytan.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Jämn effektivitet

Sterila servetter med låg partikelhalt som impregnerats med 70 % isopropanol blandat med avjoniserat vatten. En steril servett för små ytor som är klar att användas. Tillgänglig i återförslutningsbara påsar med Klertear™ på det yttre omslaget eller i burk.

Icon with a checkmark in the center

Enkel och effektiv desinficering varje dag

Betrodda Klerwipe™ 70/30 IPA har utformats för att effektivisera daglig rengöring av små ytor.

Hand wiping icon

Kvalitetsservetter

Impregnerade servetter som är perfekta för kritiska processtillämpningar, däribland aseptisk behandling, RAB:er, ytor som kommer i kontakt med produkter och andra sterila områden.

Open box icon

Praktisk förpackning

Dubbelförpackade för att effektivisera införsel i högklassificerade utrymmen. Förpackningen är utformad för att vara enkel att använda även med handskar på

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Alkoholblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och fylls och dubbelförpackas i ett renrum av klass C innan den slutligen steriliseras med gammastrålning. Varje parti har intyg på analys och strålning.

Försäljningsenhet Enhetsstorlek Substrat Applikationsområde
  • 20 påsar x 15 påse servetter
  • 15 påsar x 10 servetter per påse
  • 15 burkar x 100 burkservetter
  • 15 burkar x 200 burkservetter
  • 200 x 200 mm servett i påse
  • 300 x 300 mm servett i påse
  • 200 x 230 mm burkservett
Finns som: 100 % stickad polyester, ej vävd, med låg partikelhalt (45 % polyester, 55 % cellulosa). För användning på hårda ytor.

Ta en titt på Klercide™ 70/30 IPA RTU och Klerwipe™ 70/30 IPA Mop Wipes om du är intresserad av bruksfärdiga produkter.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.