Klerwipe™ 70/30 IPA Mop Wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA –
Moppservetter

Bruksfärdiga servetter för desinficering och avlägsnande av rester på stora ytor.

Underlätta den dagliga desinficeringen av väggar, golv och andra stora ytor med lättanvända bruksfärdiga sterila torkservetter med låg partikelhalt som impregnerats med 70/30 IPA blandat med avjoniserat vatten.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Jämn effektivitet

Sterila servetter med låg partikelhalt som impregnerats med en blandning av 70 % IPA och avjoniserat vatten. En steril bruksfärdig moppservett för stora ytor.

Icon with a checkmark in the center

Bruksfärdiga torkservetter

Impregnerade servetter eliminerar behovet av ett mopp- och hinksystem, är redo att användas och perfekta för att skapa effektiva rengöringsprotokoll som uppfyller alla regelkrav för stora ytor i renrum.

Shield with a check mark icon

Substrat av premiumkvalitet

Servetterna är tillverkade av förstklassig polyestercellulosa, sterila och redo att användas. De levereras i en återförslutningsbar förpackning och är avsedda för stora ytor.

Three diamond shapes icon

Steril produktion

Alkoholblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och fylls och dubbelförpackas i ett renrum av klass C innan den slutligen steriliseras med gammastrålning. Varje parti har intyg på analys och strålning.

Försäljningsenhet Enhetsstorlek Substrat Applikationsområde
10 påsar x 20 servetter 420 x 250 mm Finns som: nanomaterial (45 % polyester, 55 % cellulosa) För användning på golv, väggar och hårda ytor.

Ta en titt på Klercide™ 70/30 IPA RTU och Klerwipe™ 70/30 IPA Pouch Wipes om du är intresserad av bruksfärdiga produkter.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.