Ecolab CIP/COP Cleaner

Medel för manuell och COP (clean out of place)-rengöring för tillverkare av egenvårdsprodukter och kosmetika

Ecolabs medel för manuell och COP-rengöring samt deras skummande rengöringsmedel är utformade för att generera ett stabilt skum som ger längre kontakttid, vilket ger mer effektiv rengöring på tillverkningsanläggningar för egenvårdsprodukter och kosmetika.
Mascara

Effektiv mot tuffa utmaningar inom egenvård och kosmetika

Ecolabs medel för manuell och COP-rengöring är det perfekta valet för avlägsnande av olika typer av smuts på tillverkningsutrustning för egenvårdsprodukter och kosmetika. Kraftigt skummande egenskaper kompenserar för det begränsade mekaniska arbetet vid blötläggning eller rengöring av små behållare. Här följer några exempel:

  • Solskyddsmedel
  • Pigment och smuts som innehåller mineraler, inklusive foundation, läppstift och mascara
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Rengöringsprodukter från experter inom egenvårds- och kosmetikatillverkning

Välj från ett stort utbud av produkter speciellt utformade för tillverkare inom egenvård och kosmetika, som rengöringsmedel, manuella rengöringsmedel, desinfektionsmedel, tillsatsmedel och förstärkare.

Upptäck hur du kan utveckla ett anpassat program för just din anläggnings specifika behov som uppfyller de senaste regelstandarderna och stöds av våra tekniska experter.

Se alla våra egenvårdslösningar

Manuella och skummande medel för CIP- och COP-rengöring av kosmetika

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade produkter hittades

Andra lösningar för egenvård och kosmetika

Läs mer om hur Ecolabs egenvårds- och kosmetikalösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar standarder, ökar den operativa effektiviteten och hjälper dig att uppnå anläggningens hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.