MAXX2 Images

MAXX2 

Det säkra sättet att maximera dina rengöringsresultat. Produktserien MAXX2 uppfyller alla viktiga utmaningar som uppstår inom lokalvård och ökar säkerheten för din största investering och viktigaste resurs – ditt team.

Ett rengöringssortiment du kan lita på

MAXX2-programmet erbjuder ett heltäckande utbud av lösningar som kräver mindre personlig skyddsutrustning. De här innovativa produkterna ger sinnesro och bättre prestanda på alla kundanläggningar, oavsett användningsområde.

  • En av de högst presterande produkterna som finns*
  • Materialvänliga formler**
  • EU Flower-certifierade produkter för underhållsrengöring
  • Flexibel doseringsapplikation 
  • Minskar den sammanlagda inverkan på dig
  • Färgkodade produkter för enkel identifiering
  • Inga krav på extra säkerhetsutbildning, separat förvaring, personlig skyddsutrustning på anläggningen eller säkerhetsmanualer.

*Produkterna har testats i jämförelse med olika konkurrentprodukter (Gardner-test)

** Testa materialets kompatibilitet på en liten, undanskymd yta innan användning

MAXX2 Images

Ett hållbart fotavtryck

MAXX2 förbättrar rengöringsresultaten på ett tryggt sätt och eftersom produkterna mestadels används i låga koncentrationer kan de minska rengöringskostnaderna, mängden förpackningsavfall och CO2-utsläppen kopplade till transporten av produkten.


MAXX2-produkter

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade produktsidor hittades.

FRS Covid page image

Coronaviruset (COVID-19)

Som svar på COVID-19-pandemin har Ecolabs globala team med experter sammanställt ett bibliotek med resurser och relevant information som erbjuder vägledning för att bibehålla en ren, säker och hälsosam verksamhet.  Det hjälper er att skydda och skapa förtroende bland personal, gäster, boende och besökare.

Mer
Female white TM talking with white male chef about dishware

Program som stöds av service i världsklass

Med stöd av ett team av forskare och branschspecialister tillhandahåller Ecolabs servicerepresentanter regelbundet schemalagd service, försäljning och support samt utbildning och inspektion på plats. Vi hjälper våra kunder att minska sin resursförbrukning, optimera arbetskraftsanvändningen och öka hela verksamhetens varaktighet och effektivitet.

sustainabilityreport

Vår hållbarhetspåverkan

Hos Ecolab är hållbarhet en väsentlig del av allting vi gör. Via teknik, information, service och utbildning på plats hjälper vi företag runtom i världen att nå exceptionella affärsresultat, samtidigt som de har en positiv effekt på miljön och samhället. Arbetet vi gör spelar roll och sättet vi gör det på spelar roll för våra anställda, kunder och samhällen.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.