Maxx2

Det säkra sättet att maximera dina rengöringsresultat. Produktserien MAXX2 uppfyller alla viktiga utmaningar som uppstår inom lokalvård och ökar säkerheten för din största investering och viktigaste resurs – ditt team.
Ett rengöringssortiment du kan lita på

MAXX2-programmet erbjuder ett heltäckande utbud av lösningar som kräver mindre personlig skyddsutrustning. De här innovativa produkterna ger sinnesro och bättre prestanda på alla kundanläggningar, oavsett användningsområde.

MAXX2 förbättrar rengöringsresultaten på ett tryggt sätt och eftersom produkterna mestadels används i låga koncentrationer kan de minska rengöringskostnaderna och mängden förpackningsavfall.

MAXX2-sortimentet

  • En av de högst presterande produkterna som finns* 
  • Inga krav på extra säkerhetsutbildning, separat förvaring, personlig skyddsutrustning på anläggningen eller säkerhetsmanualer. 
  • Flexibel doseringsapplikation 
  • Minskar den sammanlagda inverkan på dig
  • Färgkodade produkter för enkel identifiering

*Produkterna har testats i jämförelse med olika konkurrentprodukter (Gardner-test)

Broschyr om MAXX2
För ytterligare produktinformation och för att läsa mer om hur du säkert kan förbättra dina rengöringsresultat med MAXX2 vänligen ladda ner produktbroschyren nedan.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som kan hjälpa er att hålla er arbetsmiljö ren och trygg, att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och att uppnå era hållbarhetsmål.