Sekumatic_FK_Produktpalette

Sekumatic™ FK

Det effektiva flytande torkmedlet för rengörings- och desinfektionsanordningar, samt för dekontamineringssystem för sängar och vagnar. Särskilt lämpat för alla metallinstrument, glas, sängramar, transportvagnar, behållare och operationssalsskor. Kortar torktiden och möjliggör fläckfri torkning av det tvättade föremålet. Uppfyller kraven i ”AK-BWA”

Produktinformation

Lämplig för alla metallinstrument, glas, sängramar, transportvagnar, behållare och OR-skor.

  • Förkortar torktiden
  • Särskilt materialkompatibel
  • Effektiv dosering
Vår prestation Din fördel
Minskar ytspänningen i vatten Kortar ner torktiden och sparar energi. Ger fläckfri torkning av tvättade föremål.
Formula med svagt surt pH-värde Skyddar tvättartikeln och maskinerna från fjällbildning
Korrosions- och vattenhårdhetsinhibitorer Användbar vid alla vattenhårdhetsnivåer. Bra materialskydd för långvarigt bibehållen kvalitet på maskiner och tvättade föremål

Användningsområden

För kirurgiska instrument, dentalinstrument, plastredskap och elastomerer (från anestesi, kirurgi och urologi), sängramar, transportvagnar, behållare, OR-skor och medicinska glasredskap och labbglas. Produkten har en låg skumbildning, eftersom den använder speciella ytaktiva ämnen med lite löddring.

Användning

Doseringen sker med hjälp av doseringspumpen hos de automatiska upparbetningsmaskinerna eller -systemen. Doseringsmängd i rengörings- och desinfektionsanordningar 0,3-1 ml/l

Sammansättning

Nikotinsurfaktanter, lösningsmedel, korrosionsinhibitorer, citronsyra

Användning (efter start) Hållbarhetstid
 
I behållaren
 
till det tryckta sista förbrukningsdatumet

1
Observera följande för att säkerställa korrekt förvaring av miljöhygienprodukter och desinfektionsmedel för instrument: ursprungsbehållaren (burk, hink eller flaska) med koncentratet (eller pulvret) ska förvaras vid temperaturer under 25 °C och hållas torr och ren. En kortare period vid temperaturer under eller över den angivna förvaringstemperaturen (t.ex. under transport) kommer inte att göra medlet mindre effektivt. Behållarna måste förslutas ordentligt efter varje användning. Vidta dessutom försiktighetsåtgärder så att det återstående koncentratet i behållaren inte kontamineras när brukslösningen bereds.

Kemisk-fysikaliska data
Densitet 20 °C 1,05 g/ml
pH-värde* (koncentrat) 20 °C 2,1 - 3,1
pH-värde* (lösning, 1 ml/l i DM-vatten) 20 °C ungefär 5


*
pH-värdesmätningar under drift sker ständigt med hjälp av pH-mätare med temperaturkompensation.

 

pikto_instrumente_maschinellTorkmedel för medicinska anordningar

 

 

SE ANDRA PRODUKTER FÖR DESINFICERING OCH RENGÖRING AV INSTRUMENT

Liknande erbjudanden visas nedan:

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

NEDLADDNINGAR

För mer information om produkten, förpackningsstorlekar och alla relevanta orderkoder kan du ladda ner produktbroschyren nedan.

Healthcarereceptionarea550x310

SAMARBETA MED OSS

Ecolab Healthcare kan samarbeta med dig för att hjälpa till att öka effektiviteten, förbättra resultaten och minska risken för vårdrelaterade infektioner (VRI).