Image Smartpower web page

SMARTPOWER™

Den otroligt smarta maskindisklösningen

SMARTPOWER är den kompletta disklösningen som garanterat ger de glänsande resultat som du behöver och dina kunder förväntar sig – både första gången och alla andra gångerDet är inte bara rengöringsprodukter. Det är ett smartare rengöringsprogram som arbetar hårdare genom att kombinera egenutvecklade kemikalier, innovativ teknik och prestandadata som hjälper dig att uppnå resultaten du vill ha. För när det gäller att nå högsta möjliga standard inom hälsa, säkerhet och hygien duger det inte med något annat än det bästa.

 
Image Smartpower web page

Vad gör SMARTPOWER™ så smart och effektivt?  

Från korrekt dosering till rapportering av användningsdata och automatiserade aviseringar – allt med SMARTPOWER™ har utformats för att förenkla din maskindiskverksamhet och optimera prestandan och kostnaden för varje disk. 

  • Otroligt effektivt
    Från rengöringskemikalier i fast form till korrekt dosering – allt hos SMARTPOWER™ har utformats för att förenkla din verksamhet.
  • Otroligt omfattande
    Disk efter disk, dag efter dag – den smarta tekniken, de kraftfulla kemikalierna och det dedikerade stödet på plats bakom SMARTPOWER™ bildar en komplett maskindisklösning som du kan lita på, från början till slut.
  • Otroligt informativt
    De datadrivna insikterna du får från SMARTPOWER™ hjälper dig att fatta välgrundade beslut och minska avbrotten i verksamheten.


SMARTPOWER™: Produkter för maskindisk

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade produktsidor hittades.


SMARTPOWER™: Produkter för handdisk

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade produktsidor hittades.


Otroligt pålitligt

SMARTPOWER™ ger inte bara glänsande resultat utan skapar även mervärde för verksamheten.

eROI Greenhouse gas emissions Icon

Luft

upp till

70 %
minskning av CO2-utsläppen kopplade till transport

eROI Water Icon

Vatten

upp till

10 %
lägre vattenförbrukning

eROI Waste Icon

Avfall

upp till

99 %
mindre förpackningsavfall

Glass with no rinse additive has spots, but glass with Ecolab rinse additive has no spots and is visibly clean

Vad är ett torkmedel och borde min restaurang använda det?

Fördelarna med att använda ett torkmedel i maskindiskprocessen.


Relevanta maskindiskerbjudanden

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.

Young girl sneezing into a facial tissue

Skydd mot säsongsvirus

Folkhälsa och affärsframgångar går hand i hand. Se till att personalen och verksamheten mår bra under förkylnings- och influensasäsongen med expertresurser, lösningar och registrerade produkter med beprövad effekt mot vanlig förkylning, influensa, SARS-CoV-2 och norovirus.

sustainabilityreport

Vår hållbarhetspåverkan

Hos Ecolab är hållbarhet en väsentlig del av allting vi gör. Via teknik, information, service och utbildning på plats hjälper vi företag runtom i världen att nå exceptionella affärsresultat, samtidigt som de har en positiv effekt på miljön och samhället.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Med stöd av service i världsklass

Från service på plats, försäljning och support till assistans på distans och medarbetarutbildning på begäran 24/7 – vårt serviceteam är redo att hjälpa till när du behöver dem.