Worker with hose in Cannabis Facility

Tillverkning och rengöring av cannabis:

omfattande tillvägagångssätt

Den snabbt växande marknaden för cannabisprodukter ger enorma möjligheter – och betydande operativa utmaningar – för företag över hela spektrumet från frö till försäljning. Som en etablerad ledare är Ecolab Life Sciences din pålitliga partner när det gäller omfattande kontamineringskontroll, inklusive sanering av odlingsrum och desinfektion av cannabisanläggningar för odling, bearbetning och tillverkning.

Consistently safe and high-quality product

Säkerheten och kvaliteteten på cannabis

Leverera en genomgående säker och högkvalitativ produkt – även när du utökar för att tillgodose snabbt växande efterfrågan. Vi erbjuder omfattande lösningar för rengöring och kontamineringskontroll av cannabistillverkning som är beprövade i både stränga produktionsprocesser med höga volymer och i renrumsmiljöer med hög risk och höga insatser.
Deep experience with the regulatory agencies governing the personal care product manufacturing industry

Efterlevnad

Utnyttja vår djupa erfarenhet av de tillsynsmyndigheter som styr tillverkningsindustrin för produkter för personlig vård för att bygga upp ett omfattande saneringsprogram som är baserat på bästa praxis för odlingsrum och desinficering av cannabisanläggningar som säkerställer efterlevnad – och för att ligga steget före de standarder som utvecklas snabbt.
Life Sciences Operational Excellence in Cannabinoid Processing

Oöverträffad effekt

Öka prestanda, effektivitet, kostnadseffektivitet och smidighet inom din cannabinoidverksamhet genom att utnyttja vår omfattande erfarenhet av tillverkning av produkter för personlig vård för att leverera lösningar och insikter som skyddar och förbättrar kritiska KPI:er, inklusive genomströmning, nertid och drifttid.
Brochure cover for Cleaning and contamination control for the cannabis market

Löser dina kritiska rengöringsutmaningar inom cannabistillverkning

Alla delar av en cannabis- och odlingsanläggning kräver särskilda tillvägagångssätt och lösningar vad gäller rengöring. Ecolabs beprövade produkter för små- till storskaliga verksamheter uppfyller de mest rigorösa standardena, inklusive cGMp och EU:s regler för god tillverkningssed, och är särskilt utformade för att bemöta de unika utmaningar och risker som uppstår i samband med cannabisrester och -harts – för att säkerställa en validerad och ren anläggning som efterlever gällande regelverk.

Omfattande portfölj av cannabisrengörings- och desinfektionsmedel

Vår avancerade kemi och ledande expertis – inklusive innovativa desinfektionsprodukter för cannabisanläggningar och protokoll för att hantera de specifika restprodukterna, hartserna och riskerna vid cannabinoidbearbetning – hjälper organisationer att säkerställa en konsekvent kvalitet och säkerhet på sina produkter, samtidigt som vi ger dem den operativa smidighet som behövs för att ta tillvara på möjligheter till snabb tillväxt.
Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor

Bioquell™ väteperoxidånga

Väteperoxidånga ger en snabb, effektiv och restfri dekontaminering. Systemen är EPA-registrerade och ger konsekventa, GMP-kompatibla 6-loggkills för din utrustning och dina utrymmen.

Mer
COSA CIP Alkaline Cleaning Agents

COSA™ CIP:
90, 92, 94 och 96

Alkaliska rengöringsmedel utformade för att avlägsna typiska rester som oljor, fetter, proteiner och andra organiska material.

Mer
COSA CIP Stable, Neutral pH Foam Cleaner

COSA™ Foam 40

Neutral produkt för manuell rengöring som genererar stabilt skum, eller kan användas som skumtillsats i COSA CIP (Clean-in-Place) rengöringsmedel.

Mer

_

COSA Oxonia Active Sanitizer and Disinfectant

COSA™ Oxonia Active

Sanitets- och desinfektionsmedel för miljömikroorganismer som är EPA-registrerat och OMRI-certifierat.

Mer
Klercide and Klerwipe 70/30 IPA / Neutral Detergent

Klercide™ och Klerwipe™ 70/30 IPA/neutralt tvättmedel

Användningsfärdiga sprayer och impregnerade rengöringsdukar för effektiv rengöring och desinfektion av ytan.

Mer
DrySan Duo and Eco-Wipe Duo No-Rinse Cleaners and Sanitizers

DrySan™ Duo
Eco-Wipe™ Duo

Snabbtorkande, EPA-registrerade rengörings- och desinfektionsmedel utan sköljning för miljöer med låg fuktighet i form av flytande spray eller torkduk.

Säkerställ kvalitet och säkerhet i din verksamhet för odling, bearbetning och tillverkning av cannabis.

Kontakta en expert från Ecolab Life Sciences för att få hjälp med att vägleda dig när det gäller efterlevnad, kvalitet och säkerhet i din verksamhet.

Förfrågan om rådgivning från Life Sciences-expert

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.